|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečka, namreč bila sem komaj v 29. tednu nosečnosti.

OČKOV DNEVNIK

Telo moje žene ima sedaj brazgotine od carskega reza

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.7.2024
image

Preberite besedilo pisatelja in novinarja Bretta Ortlerja, objavljeno na strani Fatherly, ki razveseljuje ženske in moške prisili, da razmislijo o njihovi površnosti!

image

Dušikov oksid, poznan kot smejalni plin, se najpogosteje uporablja kot anestezija pri stomatologih. Kot pišejo tuji mediji, pa je vse bolj pogost tudi pri lajšanju popadkov.

VSE O NOSEČNOSTI

Masaža za nosečnico

Avtor: Helena Mlakar | 18.7.2024
image

Obdobje nosečnosti lahko ženska sprejme z največjim veseljem, če je nanj pripravljena, saj bo v tem in kasnejšem obdobju dozorela kot ženska. Istočasno ji otrok prinese veliko življenjske energije, veselja in radosti.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

Kako lahko očka pomaga pri porodu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.7.2024
image

Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prevzame vaš dojenček), lahko tudi očka precej pomaga. V nadaljevanju si lahko preberete, kako ga lahko vključite na ta veliki dan.

ZAPLETI IN SPLAV

Počasen porod: 7 trikov za pospešitev

Avtor: Helena Primic | 11.7.2024
image

Tudi, če se je odpiranje materničnega vratu začasno ustavilo, to še ne pomeni, da porod ne napreduje. Največkrat le mama ali/in otrok potrebujeta malo več časa za nadaljevanje potovanja na tej edinstveni porodni poti.

POROD

Britje in klistir pred porodom lahko zavrnete

Avtor: Metka Troha | 4.7.2024
image

V klasičnem porodništvu veljajo določena »pravila«, med katerimi je tudi rutinsko britje presredka in klistiranje pred porodom. Je to res potrebno? Lahko britje in klistir zvrnemo?

SPOLNOST IN ZAŠČITA

Kontracepcija po porodu – kaj izbrati?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.7.2024
image

Kljub temu da velja miselnost, da je ženska, dokler doji, zaščitena pred novo nosečnostjo, je veliko bolj zanesljivo, da se odloči za zaščito. Kaj pa naj izberemo?

POROD

VIDEO: Tako izgleda porod, ko je otrok nerodno obrnjen

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.6.2024
image

Danes je carski rez zelo pogost. Vendar le malokdo ve, kako je v resnici videti, zdaj pa si lahko to ogledate.

image

Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Preverite v članku!

STRAN 1 OD 51

Kje bo spal novorojenček?
Novorojenček ne potrebuje veliko prostora, še najbolje se počuti v vaši bližini. Zbrali smo nekaj nasvetov, kje lahko sp...
Z dojenčkom na plažo - 10 genialnih trikov
Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti ...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?