|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zidu delilo že več kot 120 tisoč ljudi. Zakaj? Ker prikazuje resničnost: žensko v svojem najbolj ranljivem trenutku, po porodu.

ZDRAVJE IN NEGA

Rastne bolečine - kar bi moral vedeti vsak starš

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.11.2023
image

Včasih se pojavljajo več dni zapored, včasih pa le občasno. Med rastnimi bolečinami pri otrocih obstajajo velike individualne razlike, značilno pa je, da lahko občasno trajajo mesece, včasih pa tudi dlje.

NEPLODNOST

Pogosta bolezen, ki vpliva na plodnost

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.11.2023
image

Kar 10 – 15 % žensk naj bi se spopadalo z boleznijo, ki povzroča neplodnost. Številke pa so precej višje, saj je pri mnogih ne odkrijejo.

POROD

Kateri so prvi znaki začetka poroda?

Avtor: Helena Mlakar | 11.8.2023
image

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne. Edino pravo znamenje, ki ga ne morete spregledati in točno veste, da je to začetek poroda, so pogosti in redni popadki.

image

To so najbolj pogoste nosečniške težave in nasveti, kako si pri njih pomagati.

NEGA IN ZDRAVJE

Ublažimo kolike z aromaterapijo

Avtor: Nina Medved, www.magnolija.si | 28.4.2023
image

Kolike ali trebušni krči prizadenejo dojenčke v prvih tednih po rojstvu. Očitno je, da otrok trpi zaradi bolečin, vendar nam ni jasno, kaj je narobe. Pestovanje joka navadno ne ustavi, zelo učinkovito pa lahko pomagajo eterična olja. Preberi, kako!

AKTUALNO

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med njimi?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.11.2022
image

Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživi. Kam se uvršča porodna bolečina?

image

Hladno in neprijazno vreme prinašata mnoge neprijetnosti, med drugim tudi vsem dobro znana prehladna obolenja. Posebej otroci, ki obiskujejo vrtec, so tem še bolj izpostavljeni. Če so doletele tudi vašega otroka, mu lahko pomagate na več načinov.

ZDRAVA NOSEČNOST

Je vadba v vodi varna za nosečnice?

Avtor: Helena Primic | 16.9.2018
image

Ali je vadba v vodi zares varna za nosečnice in njihove otročičke v trebuščku, smo se pogovarjali z Mino Marinčič, vodjo vadbe v vodi Mamina vadba. In kaj je Mino spodbudilo k vodenju vadbe v vodi?

NASVETI V NOSEČNOSTI

Preprečite bolečine v križu z vadbo

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 13.9.2011
image

Dobro je, da nosečnica vzdržuje svojo telesno pripravljenost skozi vso nosečnost. Obstajajo pilates vaje, ki preprečujejo ali omilijo prav bolečine v ledvenem predelu, torej v križu.

STRAN 1 OD 2

"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...