|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MOTORIKA IN RAZVOJ

Kje starši grešimo, ko gre za gibalni razvoj otroka?

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 18.2.2024
image

Ste otroka posedli vi, ali se je usedel sam? Kaj pa hoja - ste bili pri otrokovem 1. letu že čisto nemirni, ker še ni sam hodil? Preverite, kje starši grešimo, ko pretirano spodbujamo ali zaviramo otrokov razvoj.

image

Po tem ko se otroci v naravi najprej "izgubijo" v zmedenosti, nato pa v svoji domišljiji in čudenju, se zaradi številnih naravnih stimulacij kmalu začnejo zelo hitro razvijati.

AKTIVNA DRUŽINA

Pozimi v gore: Zlata pravila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.2.2024
image

Ko boste načrtovali družinski izlet v gore, predvidite tudi rezervni cilj (recimo sosednji hrib), kamor se odpravite v primeru, da ob prihodu na izhodišče opazite gnečo.

AKTIVNA DRUŽINA

5 idej za zimski družinski izlet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2024
image

Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlogov za zimski družinski izlet po Primorski, okolici Ljubljane, Dolenjski, Štajerski in Gorenjski.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otrok ne potrebuje milijon aktivnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.10.2023
image

Dr. Rajović pravi, da otrok ne more tri ure preživeti pred ekranom in se razvijati na ravni, ki je pričakovana za njegovo starost.

image

Diplomirano fizioterapevtko razvojno-nevrološke obravnave Špelo Gorenc Jazbec smo vprašali, ali so crocsi in podobni natikači primerna poletna obutev za otroke.

image

Ali je gibalni razvoj dojenčka zares nekaj, čemur se morajo starši posvetiti, da bo potekal pravilno? Ali starši danes preveč pretiravamo v skrbi za gibalni razvoj, če pa včasih tega niso počeli, pa so otroci vseeno zrasli?

MOTORIKA IN RAZVOJ

Igriva vaja jahanja, ki spodbuja dojenčkov razvoj

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.4.2023
image

Ulovite dve muhi na en mah - naredite vajo jahanja za dojenčkovo bolj stabilno sedenje in nato skupaj z dojenčkom poskrbite še za svoje trebušne, nožne in ritne mišice.

ZDRAVA NOSEČNOST

VIDEO: 11 nasvetov vadbe v nosečnosti

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 1.4.2023
image

11 korakov, 11 nasvetov, kako vaditi med nosečnostjo. Poskrbite za redno aktivnost, dobro počutje in lažji porod.

FIT NOSEČNICA

Teža v nosečnosti

Avtor: Tavčar Prelog Anka | 28.3.2023
image

Starega pravila »9 kilogramov v 9 mesecih« se nikakor ne gre držati.

STRAN 1 OD 9

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...