|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Ženske, negujte svojo maternico!

Avtor: Helena Primic | 25.2.2024
image

V boju proti raku na materničnem vratu ne pozabimo na najmočnejši preventivni ukrep - nego maternice.

BOLEZNI IN STANJA

Miti o respiratornih virusih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.1.2024
image

Ali drži ali ne drži, da dokler nimamo "prave" zime, so verjetnosti za okužbo z respiratornimi virusi manjše? Kaj pa igra na prostem - se otrok pozimi res lahko prej prehladi in je zato bolje, da je čim več v zaprtih prostorih? Preverite v članku!

ZDRAVJE IN GIBANJE

Najpogostejši simptomi raka na dojkah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.10.2023
image

Če boste pri samopregledu dojk zatipali zatrdlino, se nikar takoj ne ustrašite, saj je kar 80 % vseh tumorjev v dojkah benignih oziroma nerakavih.

BOLEZNI IN TEŽAVE

Dejavniki tveganja v nosečnosti in pri porodu

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 7.5.2023
image

Nosečnost je obdobje v življenju ženske, ki zahteva posebno pazljivost oziroma izogibanje nekaterim stvarem, na katere pred nosečnostjo mogoče sploh nismo bile posebej pozorne.

image

Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.

image

K preventivi pred rakom na dojkah spada tudi nega dojk. V članku preverite, kako negovati ta sveti del ženskega telesa.

image

Če ste zamudili obdobje preventive pred vstopom otrok v šolo ali vrtec, se vedno lahko naslonite na moč narave, ki ponuja učinkovite in varne rešitve za najpogostejše težave otrok v času povečane obolevnosti.

image

Preberite nekaj najosnovnejših navodil, ki jih ne smemo spregledati, ko je otrok v kuhinji. Naj bo zagotovljena varnost, ko otroci kuhajo oziroma pomagajo pri pripravi obrokov.

BOLEZNI IN STANJA

100% narava proti prehladu in kašlju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.10.2021
image

Preverili smo, katere so tiste "čarobne" sestavine učinkovitih in hkrati varnih naravnih izdelkov, izdelanih na osnovi balzamičnih rastlin, ki blagodejno delujejo na zgornje dihalne poti, ki bi jih za otročke priporočale tudi naše babice.

image

Preverite, kako skrbne mame skrbijo za otrokov močan imunski sistem in katere izdelke uporabljajo za dvig otrokove odpornosti ter lajšanje težav z bolečim grlom, kašljem in podobno.

STRAN 1 OD 4

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Ko odnos med odraslo hčerko in mamo boli
"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena a...