|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN STANJA

Miti o respiratornih virusih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.1.2024
image

Ali drži ali ne drži, da dokler nimamo "prave" zime, so verjetnosti za okužbo z respiratornimi virusi manjše? Kaj pa igra na prostem - se otrok pozimi res lahko prej prehladi in je zato bolje, da je čim več v zaprtih prostorih? Preverite v članku!

image

Če/ko želimo zanositi, se poslužujemo raznih tehnik, poslušamo vsak nasvet, ki bi pripomogel k temu, da bi hitreje zanosili. Toda, ali je vse, kar slišimo res? Preberite si!

MAMIN KOTIČEK

Miti o materinstvu, ki ne držijo

Avtor: Helena Primic | 20.12.2023
image

Preverite, kateri so miti o materinstvu, ki ne držijo, pa med mamami še kar trmasto vztrajajo in njim ter njihovim otrokom povzročajo kopico težav.

NOVOROJENČEK

5 mitov o novorojenčkih, katere moramo pozabiti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.8.2023
image

Nasveti na internetu, ne glede na to, kako dobronamerni so, lahko ustvari nerealna pričakovanja, kaj pomeni imeti dojenčka.

VSE O NOSEČNOSTI

Ali tega nosečnice res ne smejo početi?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.5.2023
image

O tem, česa ženska med nosečnostjo ne bi smela početi, kroži veliko mitov. Mi smo nekaj najbolj pogosto rečenih preverili.

NOVOROJENČEK

4 miti o novorojenčkih, ki jim ne smete verjeti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2022
image

Starejši še danes svetujejo določene stvari glede novorojenčkov, ki nimajo nobene zveze z resnico. Če jih boste ali ste jih že slišali, jih hitro pozabite. Če ste te nasvete že slišali od starejših in bolj izkušenih, jih zdaj pozabite.

ZDRAVJE IN NEGA

Miti o zdravju otroških oči

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.6.2018
image

Ali zares drži, da otrok ne sme sedeti preblizu televizorja, sicer mu to lahko okvari vid? In ali je korenje zares dobro za otroške oči? V članku preveri najpogostejše mite o zdravju otroških oči!

EKO DRUŽENJE

Stoji en beli Grad

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.5.2012
image

Ob 100-letnici smrti dr.Karla Štreklja, velikega zbiratelja slovenskih ljudskih pesmi in pravljic vas lepo vabimo na duhovno premišljevanje, notranje potovanje in aktivno poslušanje slovenskega izročila starih pesmi, pravljic in mitov.

MATIČNE CELICE

Miti o matičnih celicah

Avtor: P. B. | 28.9.2010
image

Kakšni so miti o matičnih celicah?

STRAN 1 OD 1

Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...