|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POROD

Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v filmih?

Avtor: Helena Mlakar | 17.3.2024
image

Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je popolna, ima brezhibno pričesko, vitek pas, naličena je. Pa je res tako?

POROD

FOTO: Lepota poroda - čudež življenja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.3.2024
image

Poglejte si čudovite fotografije poroda in prvih trenutkov, ko starša zagledata svojega novorojenčka, ob katerih ne boste ostali ravnodušni. Rojstvo je resnično pravi čudež!

MATERINSTVO

FOTO: Lepota brazgotine na trebuhu po carskem rezu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.2.2024
image

Vsako rojstvo je nekaj magičnega, saj se vsakič na svet rodi novo življenje. Pri tem niti malo ni pomembno, kako se je otrok rodil, kar dokazujejo tudi fotografije žensk, ki so rodile s carskim rezom. Oglejte si jih!

image

Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo otrok dejansko rodil točno na ta datum. Ali obstaja zanesljivejša metoda, s katero lahko natančno določijo predviden datum poroda?

VSE O DOJENČKU

6 zanimivosti o zimskih dojenčkih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.1.2024
image

Ste vedeli, da tudi letni čas, v katerem je rojen dojenček, določa nekatere njegove lastnosti? Zanimivo je, da naj bi za otroke, rojene pozimi veljale nekatere skupne značilnosti. Preverite, katere.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Starejši starši so bolj zadovoljni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.1.2024
image

Pri rojstvu prvega otroka so danes starši vedno starejši, kar pa ni slabo. Raziskava je namreč pokazala, da so starejši starši v življenju zadovoljnejši kot mlajši.

MAMICA PO PORODU

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.1.2024
image

Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojega trebuha po rojstvu štirih otrok je pospremila z zabavnim in duhovitim komentarjem.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

FOTO: Ko očka pomaga pri porodu ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.1.2024
image

Prisotnost očeta pri porodu je neprecenljiva. Poglejte si zelo čustvene fotografije, kjer očki odlično opravijo svojo vlogo pri porodu.

NOVOROJENČEK

Novorojenčkovi refleksi

Avtor: Helena Mlakar | 8.1.2024
image

Novorojenček se rodi s sposobnostjo izvajanja nekaterih refleksnih aktivnosti. Kateri so refleksi, ki jih ima novorojenček takoj po rojstvu?

PRIPRAVE NA POROD

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.1.2024
image

Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

STRAN 1 OD 13

Koliko carskih rezov lahko imate in kako d...
Vsaka ženska je drugačna. Nekatere okrevajo brez posebnosti po vsakem carskem rezu, druge pa potrebujejo več časa, saj i...
FOTO: Lepota poroda - čudež življenja
videophoto
Poglejte si čudovite fotografije poroda in prvih trenutkov, ko starša zagledata svojega novorojenčka, ob katerih ne bost...