|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OČKA BOM!

Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2024
image

Ena od študij o pomenu očetovega mentalnega zdravje pred rojstvom otroka je pokazala, da lahko tudi stres očeta v obdobju nosečnosti vpliva na otroka. Zato je pomembno, da tudi očetje poskrbite za svoje duševno zdravje že v času nosečnosti.

image

Bodoči očetje, preberite si, katerih stvari svoji dragi med popadki in rojevanjem ne smete ne omeniti, niti pomisliti nanje. Malo za šalo, malo zares, toda vendarle je bolje, da se med porodom teh pravil držite.

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

POTRJENO: Hrana vpliva na plodnost moškega!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.2.2024
image

Moški, ki se zdravo prehranjujejo, imajo bolj zdravo spermo, so pokazale raziskave strokovnjakov z Univerze Murcia v Španiji.

NASVETI ZA OČKE

Šest mitov o očetih

Avtor: Maja Črepinšek | 24.1.2024
image

Za današnje očete je nenavadno, če ne želijo skrbeti za otroka, če niso enakovredni starš že od vsega začetka. Se je res tako veliko spremenilo? So današnji očetje res tako drugačni, kot so bili njihovi?

VZGOJA IN RAZVOJ

Postavljanje meja: Kako otroku reči NE?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2024
image

Kot bi gojili neko romantično iluzijo, da če bomo otroku dovolj prijazno razložili in ga uspešno prepričali, da je naš ne v resnici zanj dober, koristen, zdrav ..., da se sploh ne bo upiral in protestiral.

OČKA BOM!

Najboljši očka, ati ali tata na svetu!

Avtor: Helena Primic | 13.1.2024
image

Kakšen mora biti oče, da bo zares dober očka, ati ali tata za svojega otroka? Hitro preverite v članku!

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Kakšen očka bo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.12.2023
image

Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte ob njem ter preverite, v katero skupino bi lahko uvrstili vas oz. vašega partnerja.

OČKA BOM!

Kako nastane očka?

Avtor: dr. Katarina Kompan-Erzar in Andreja Poljanec, univ. dipl. psih, spec. ZDT | 27.12.2023
image

Očetovstvo in materinstvo sta dve čustveno povsem neprimerljivi in nezamenljivi vlogi, ki ju nihče ne more nadomestiti in sta edinstveni. Nikoli ne more žena iz moža narediti očeta, če se on sam ne odloči za to in ne razvije očetovstva.

ČAS Z DOJENČKOM

Kako se globlje povezati z dojenčkom?

Avtor: Helena Primic | 22.12.2023
image

Za to, da se dojenček počuti zares varnega in ljubljenega, potrebuje varno oziroma zares globoko povezanost vsaj z eno odraslo osebo, v idealnem primeru pa tako z mamo kot očetom.

NASVETI ZA OČKE

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da bi pomagal

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.12.2023
image

Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob štirih zjutraj napisala pesem o spečem očku, ki je kmalu postala viralna.

STRAN 1 OD 6

Nosečnost: Najpogostejši moški strahovi
Tako kot nosečke poleg veselega pričakovanja dojenčka bremenijo tudi različni strahovi, tudi bodoči očetje v sebi skriva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...