|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Doula Špela Peternel svetuje, da se tudi v nosečnosti ukvarjate s športom. Seveda pa niso vsi primerni za bodočo mamico. Preberite si, kaj svetuje doula in katerih športov se je bolje izogibati.

PROSTI ČAS

450 otrok je teklo in se skrivalo pred Modrim volkom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2023
image

Preteklo soboto je bil Grajski park na Ravnah na Koroškem v znamenju pustolovskega teka, saj so otroci različnih starosti tekli z Modrim volkom, ki jih bo v poletnih počitnicah pospremil v čarobno in nepozabno pustolovščino.

PROSTI ČAS

Prihaja 14. Malčkov tek

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2023
image

Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 14. Malčkov tek. Pridružite se lahko brezplačno.

image

Tretja sobota v maju je znova združila okoli 1200 mladih nadebudnežev in njihovih staršev na največjem otroškem športno-rekreativnem tekaškem dogajanju na Koroškem.

image

Prihajajoča majska sobota bo združila otroke in mlade družine, ki rade tečejo ter se gibajo v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 13. Malčkov tek. Preverite pestro dogajanje!

image

Prijave in priprave na 16. dm tek za ženske so se pričele! Eden večjih tekaških dogodkov pri nas se bo odvijal v soboto, 11. junija v parku Tivoli. Letos ne bo manjkalo niti dobre glasbe, ki nas bo dvignila na noge med in po teku.

PROSTI ČAS

Malčkov tek po svoje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.10.2021
image

Malčkov tek bo letos po novem potekal 7 dni in sicer od 16. do 23. oktobra. Na dogodku bodo lahko sodelovali otroci od 3. do 10. leta starosti ter njihovi starši.

image

Več kot šest tisoč tekačic je zbralo 46.125.000 korakov, ki jih bo dm pretvoril v donacijo izdelkov ter jo v začetku naslednjega leta podaril 5. in 6. razredom slovenskih šol.

image

Novo leto in novi začetki, ljubezen do gibanja, naložba v zdravje, bolj zadovoljen starš, dober vzgled za otroke ... več kot dovolj razlogov, da poskusite z jutranjim tekom. Več njegovih prednosti pa preverite v članku.

RINGARAJIN KLEPET

Vsi štirje otroci so vegetarijanci

Avtor: Helena Primic | 8.10.2018
image

Pogovarjali smo se z Jasmino Kozina Praprotnik - antropologinjo, strastno tekačico, avtorico knjige Bela dama, ženo tekaškega trenerja Urbana Praprotnika in mamo štirih otrok, ki se doma prehranjujejo vegansko, v vrtcu in šoli pa vegetarijansko.

STRAN 1 OD 3

Kava in alkohol v času nosečnosti
Ali lahko nosečnica pije kavo in koliko skodelic dnevno? Ali lahko spije kozarec rdečega vina ali piva ob kosilu? Ali vs...
7 sprememb vagine med nosečnostjo
Ste vedeli, da se pogosto med nosečnostjo spremeni tudi vaša vagina? O teh spremembah se govori le redkokdaj, zato vam r...