|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

FIT MAMICA

Lahko hujšam, če dojim?

Avtor: Karmen Mlinar | 7.12.2023
image

Razumljivo je, da se želimo po porodu čim prej vrniti na telesno težo, ki smo jo imeli pred nosečnostjo. Zato se veliko mamic sprašuje, ali lahko ob dojenju hujšajo in telovadijo.

MAMICA PO PORODU

VIDEO: 10-minutni trening za mamico po porodu

Avtor: Nuša Gnezda, NOOSHEE FIT | 24.11.2023
image

Dobila si darilo in velik izziv, poleg tega se srečuješ s popolnoma novim telesom, ki ga enostavno ne prepoznaš več. Rada bi si povrnila moč trupa, dobila več energije, pa enostavno ne veš kje začeti. Naj ti bo v pomoč video s preprostimi vajami.

FIT MAMICA

Vaje medeničnega dna oziroma Keglove vaje

Avtor: Anja Oman, inštruktorica pilatesa | 28.7.2023
image

Jih poznamo, a ne? ;) Z njimi se srečamo v času nosečnosti in, če smo zelo pridne, postanejo del našega vsakdana. Poznamo njihove super učinke, znamo jih izvajati in izvajamo jih lahko kadarkoli in kjerkoli. Zakaj jih torej ne delamo vsak dan?

NASVETI PO PORODU

Je trampolin škodljiv?

Avtor: M. T. | 9.6.2023
image

Na urološki kliniki opozarjajo, da so trditve o domnevni koristnosti vadbe na trampolinu za ženske zavajajoče. Tovrstno vadbo ženskam in dekletom celo močno odsvetujejo, saj je škodljiva.

PROSTI ČAS

450 otrok je teklo in se skrivalo pred Modrim volkom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2023
image

Preteklo soboto je bil Grajski park na Ravnah na Koroškem v znamenju pustolovskega teka, saj so otroci različnih starosti tekli z Modrim volkom, ki jih bo v poletnih počitnicah pospremil v čarobno in nepozabno pustolovščino.

ZDRAVA NOSEČNOST

Kako si lahko pomagamo, če imamo diastazo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.11.2022
image

Diastaza se pojavi pri kar 2/3 vseh nosečnic v zadnjem trimesečju, ni pa rezervirana samo za nosečnice. Kako si lahko pomagamo in ali jo je mogoče s preventivnimi ukrepi preprečiti?

DELO IN PROSTI ČAS

Z nosečniškim trebuhom v službi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.4.2022
image

Če nosečnica nima nobenih zapletov v tem času, običajno ostane na delovnem mestu do osmega meseca nosečnosti, včasih celo več. Kako obdržati energijo za delo ves čas nosečnosti in obenem uživati v nosečniških radostih? Zbrali smo nekaj nasvetov.

MAMICA PO PORODU

BREZPLAČNO: Video vaje za nosečke in mamice po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.11.2020
image

Vsak dan, vse do 18. decembra lahko BREZPLAČNO sledite video nasvetom Tanje Želj (Tanergija) z vajami, ki so pomembne za nosečko in mamico po porodu. Tanja vam je na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

ZDRAVA NOSEČNOST

5 mitov o vadbi v nosečnosti

Avtor: Nuša Gnezda, NOOSHEE FIT | 19.9.2020
image

Nekatera priporočila za nosečke se glasijo nekako tako: Ne dvigujte nič težjega od svoje torbice, izvajajte umirjeno jogo, ne začnite z vadbo v nosečnosti in najbolj zastrašujoča – prenehajte z vsemi vajami za trebušne mišice. Zakaj?

MAMICA PO PORODU

Mami, čas je, da postaviš sebe na prvo mesto!

Avtor: Andreja Obal, www.premakni.se | 17.1.2020
image

Mami, a si že zasledila ime Jeklena mami? Te zanima, kaj se skriva za tem imenom?

STRAN 1 OD 4

Zabavne vaje za dejavno življenje
Strokovnjaki za fitnes so prepričani, da je vadba uspešna le, če jo jemljemo kot zabavo, ter da je dolgo pešačenje enako...
Je trampolin škodljiv?
Na urološki kliniki opozarjajo, da so trditve o domnevni koristnosti vadbe na trampolinu za ženske zavajajoče. Tovrstno ...