|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovno pogodbo? Preverite v članku.

BLOGERJI

BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo" mama?

Avtor: Urška Plemenitaš Iršič, mama in dula | 5.3.2024
image

Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v materinstvu?

image

V enem letu se spremeni veliko stvari. Tudi v službi. Zato naj vam ne bo nerodno sodelavcev prositi za pomoč, ko se boste soočali s spremembami, ki so se zgodile v vaši odsotnosti.

MATERINSTVO

Zaposlene mamice so srečnejše

Avtor: Helena Mlakar | 25.2.2024
image

Strokovnjaki pravijo, da naj bi bile zaposlene matere srečnejše in bolj zdrave od tistih mater, ki so se odločile, da ne bodo hodile v službo, temveč bodo ostale z otroki doma in skrbele za dom ter družino.

MATERINSTVO

Kaj sploh dela ženska, ki ne hodi v službo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2024
image

Si tudi ti sita vse dni odgovarjati na fraze v stilu "pa kaj delaš cel dan, ker nisi v službi"? Tudi tale mamica je bila, zato je v svojem statusu na družabnih omrežjih zapisala iskren odgovor na vse očitke. Delite ga, če se strinjate z njo!

AKTUALNO

Prazniki na delovni dan v letu 2024

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.12.2023
image

V letu 2023 je kar 11 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2024? Koliko praznikov bo prineslo dela prost dan?

MATERINSTVO

To so stavki, ki jezijo nezaposlene mame

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.9.2023
image

"Otroka daš v vrtec, ti pa sediš doma!?" je stavek, ki ga nezaposlena mama pogosto sliši, pa ga ne bi smela. Preverite, kateri stavki najbolj naježijo kožo mamicam, ki so ostale doma.

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Kako v službi povedati za nosečnost?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.9.2023
image

Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.

image

Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasno zaključitev z delom pred nastopom porodniškega dopusta.

DELO IN PROSTI ČAS

Kdaj razkriti nosečnost?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.6.2022
image

Vsaka nosečka drugače doživlja nosečnost in vsaka se po svoje odloči, kdaj in na kakšen način bo prihod novega družinskega člana razkrila družini, prijateljem in delodajalcu. To pa so splošni napotki, kdaj je »varno« povedati za nosečnost.

STRAN 1 OD 4

Kako povedati za nosečnost?
photo
Poglejte si nekaj najbolj simpatičnih in zabavnih fotografij, s katerimi so nekateri pari oznanili svojo nosečnost!
Novosti na področju ginekologije
Po 5. kongresu ginekologov in porodničarjev Slovenije so strokovnjaki izpostavili ključne novosti: od uporabe laserske t...