|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovno pogodbo? Preverite v članku.

image

V enem letu se spremeni veliko stvari. Tudi v službi. Zato naj vam ne bo nerodno sodelavcev prositi za pomoč, ko se boste soočali s spremembami, ki so se zgodile v vaši odsotnosti.

MATERINSTVO

Zaposlene mamice so srečnejše

Avtor: Helena Mlakar | 25.2.2024
image

Strokovnjaki pravijo, da naj bi bile zaposlene matere srečnejše in bolj zdrave od tistih mater, ki so se odločile, da ne bodo hodile v službo, temveč bodo ostale z otroki doma in skrbele za dom ter družino.

MAMIN KOTIČEK

Oznaka mama lahko negativno vpliva na kariero

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.3.2022
image

Največji izziv žensk pri graditvi kariere je še vedno ravnovesje z družinskim življenjem, na kar kaže med drugim tudi vse višja povprečna starost žensk ob rojstvu prvega otroka, ki v Sloveniji znaša 29,6 leta.

BLOGERJI

BLOG: Služba + materinstvo = ...

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 17.1.2019
image

Vsaka ženska ima svojo pot, ki jo mora sama najti in prehoditi, da ugotovi, kako združiti materinstvo in svoje karierne ali bolje rečeno življenjske cilje.

BLOGERJI

BLOG: Od zloma do vzpona k svojim sanjam

Avtor: Irena Jamšek Halas | 7.12.2018
image

Ta ples sem plesala kar nekaj časa. Toda potem me je nenadoma in prav na hitro odneslo. Najprej norice eden za drugim, neprespane noči, nato sem zbolela še sama. Hkrati sem doživela svoj prvi spontani splav. Od tu naprej sem se enostavno zlomila.

DELO IN DRUŽINA

Mama mora dobro poskrbeti tudi zase!

Avtor: Helena Primic | 28.8.2018
image

Kako uspešno združiti materinstvo z osebnimi, družinskimi in partnerskimi cilji, smo vprašali mednarodno priznano jogistko, plesalko in model ter avtorico knjižnih uspešnic o jogi - Ano Kersnik Žvab.

MAMIN KOTIČEK

Mame in biznis z roko v roki

Avtor: Helena Primic | 9.8.2017
image

Ob današnjem izidu knjige Mame in biznis z roko v roki nam je avtorica Maja Štefanec zaupala nekaj skrivnosti iz knjige. Preverite, v katero past se najpogosteje ujamemo mame, ki lovimo pravo ravnovesje med poslovnim uspehom in družinskim življenjem!

image

Tudi vi kar naprej delate in delate in se nikoli ne ustavite? Kar pa ni prav, morali bi se tudi odpočiti in malce sprostiti.

MATERINSTVO

Klepet: Ana Šavli, mama in podjetnica

Avtor: Metka Troha | 4.3.2015
image

Ana Šavli je svojo poklicno pot začela kot nadobudna prevajalka, življenje pa se ji je spremenilo, ko je postala mama, najprej enemu, nato drugemu in pred dobrim letom še tretjemu škratu. V pogovoru nam je zaupala svoj pogled na materinstvo.

STRAN 1 OD 2

Bodo menstrualni pripomočki manj obdavčeni?
Ali lahko pričakujemo, da bodo menstrualni pripomočki cenejši oziroma celo brezplačni? Za to se zavzemata Zveza potrošni...
Za obisk zdravnika PCT ni več potreben
Strokovna skupina je predlagala, da bi za zdravstvene storitve še vedno veljal strožje omejitve, vendar je vlada sprejel...