|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATERINSTVO

Zaposlene mamice so srečnejše

Avtor: Helena Mlakar | 25.2.2024
image

Strokovnjaki pravijo, da naj bi bile zaposlene matere srečnejše in bolj zdrave od tistih mater, ki so se odločile, da ne bodo hodile v službo, temveč bodo ostale z otroki doma in skrbele za dom ter družino.

DRUŽINA

Družine z več otroki so srečnejše

Avtor: Helena Primic | 3.2.2024
image

Avstralska raziskava je pokazala, da so starši, ki imajo štiri ali več otrok, srečnejši kot tisti z enim, dvema ali tremi otroki.

image

Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to bil trenutek, ko sem začela razmišljati kot mama.

image

Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko prispeva tudi otrokov ime. Preverili smo, katera so imena za dečke in deklice, ki veljajo za prinašalce sreče.

NAREDIMO SAMI

VIDEO: Dišeča svečka iz pomarančne lupine

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.12.2023
image

Tudi vi obožujete eterični vonj pomaranče? Pričarajte si ga s tem enostavnim trikom in samo s pomočjo olja in pomarančne lupine. Vaš dom bo odslej, kadarkoli boste želeli, dišal, kot da bi se sprehajali v nasadu sočnih, dišečih pomaranč.

ODNOSI V DRUŽINI

Recept za čarobni družinski december

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 5.12.2023
image

Ste si tudi vi zaželeli, da bi bil december prav posebno čaroben za vašo družino? Da bi ga preživeli skupaj in se neizmerno zabavali? Da bi vam ostal v prijetnem spominu? Pa poglejmo, kaj lahko za to storimo sami. Potrebujemo …

MATERINSTVO

Drago dete, včasih pozabim, kako zelo sem srečna

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.10.2023
image

In ko življenje postane težko, ko se moj um bori z mislimi in tava v vse smeri, si vedno lahko prepričan, da se zavedam, kako močno sem srečna, da sem tvoja mama, čeprav se včasih zdi, da to pozabim.

DRUŽINA

5 glavnih nalog vsake družine

Avtor: Helena Primic | 20.5.2023
image

Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samohranilsko družino, sestavljeno družino ali družino istospolnih partnerjev.

MATERINSTVO

Te male oči mislijo, da si popolna

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.4.2023
image

Mamino čustveno pismo namenjeno vsem mamicam.

OTROKOV RAZVOJ

Zakaj je igra tako zelo pomembna?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2023
image

Pomen igre je za otrokov zdrav razvoj in zadovoljstvo, ko bo odrasel, veliko večji kot si odrasli mislimo in se zavedamo. Ko se igramo z otroki, pa koristi tudi nam, staršem.

STRAN 1 OD 4

Menstruacija po porodu
Kaj je čišča in kdaj nastopi prva menstruacija po porodu? Zakaj nekatere mamice dobijo menstruacijo kljub temu, da polno...
24 močnih fotografij brazgotin carskega reza
photo
V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotin...