|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTIVNOSTI

Pomladno potepanje s kolesom

Avtor: Tina Južnič | 19.3.2024
image

Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim malčkom. Zdaj je pravi trenutek za družinsko rekreacijo in lepi dnevi so kot nalašč za potepanje s kolesom.

PROSTI ČAS

Kako se naučiti voziti kolo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.6.2023
image

To je vse, kar morate vedeti o učenju kolesa: kako brez pomožnih koleščkov, kakšne zavore mora imeti kolo, kako sploh začeti ...

image

Na voljo so zadnja mesta za družinski kolesarski izlet na Istrskem kolesarskem maratonu! Hitro se prijavite, da jih ne zmanjka - kolesarski izlet je vsako leto razprodan in izjemno priljubljen. Več preberite v članku.

FIZIČNA AKTIVNOST

Zakaj otroka spodbujati h kolesarjenju?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.7.2022
image

Če je vaš otrok telesno aktiven v šoli ali obšolskih dejavnostih, je to odlično. Če pa mu primanjkuje gibanja oziroma vedno išče izgovor, da se ne bi gibal, je kolesarjenje eden najpreprostejših načinov, kako ga spodbuditi k telesni dejavnosti.

image

Butan plin s programom Varno na kolesu že 10 let mlade spodbuja k varni in aktivni vključitvi v promet. Tudi letos so združili več kot 10.000 učencev iz 140 slovenskih osnovnih šol, ki so s svojim trudom šolam prikolesarili praktične nagrade.

PROSTI ČAS

Poganjalec: vse kar morate vedeti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.8.2021
image

Kaj je pomembno vedeti, preden svojemu najmlajšemu kupite poganjalec?

VARNOST OTROKA NA CESTI

S kolesarsko vzgojo do večje varnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.4.2019
image

Program Varno na kolesu že sedmo leto povezuje najmlajše kolesarje, letos že več kot 3.300 učencev iz 90 šol. V članku preverite, katera je letošnja novost programa.

NASVETI ZA OČKE

Podprimo moške, obolele za rakom!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.9.2018
image

Društvo ONKOMAN bo to nedeljo dokazalo, da se lahko tudi ozdravljeni onkološki bolniki še kako aktivno ukvarjajo s športom. Podprimo jih!

CESTNO PROMETNI PREDPISI

Otroška glava na kolesu potrebuje dobro zaščito

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 18.3.2017
image

Otroci morajo na na kolesu obvezno nositi čelade. Ker se v najstniškem obdobju bistveno zmanjša veselje nad njimi, so proizvajalci poskrbeli, da čelade vse bolj postajajo modni dodatek. Pa so sodobne, modne kolesarske čelade tudi varne in udobne?

image

Več kot 420 otrok iz desetih šol finalistk letošnjega razpisa Varno na kolesu se je zbralo na slavnostni razglasitvi zmagovalcev. Z razpisom Varno na kolesu družba Butan plin s partnerji spodbuja aktivnosti za večjo varnost v prometu.

STRAN 1 OD 3

Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.