|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Družinski kolesarski izlet na Istrskem maratonu

S. M., 5.10.2022
Na voljo so zadnja mesta za družinski kolesarski izlet na Istrskem kolesarskem maratonu! Hitro se prijavite, da jih ne zmanjka - kolesarski izlet je vsako leto razprodan in izjemno priljubljen. Več preberite v članku.

image
Ne zamudite družinskega kolesarskega izleta na Istrskem kolesarskem maratonu! Še zadnja mesta, zato se hitro se prijavite! (Istrski kolesarski izlet)
/11


Družinski kolesarski izlet bo potekal v soboto, 15. 10. ob 11. uri, traja 3 ure, v tem času pa se prevozi 5 kilometrov, seveda z vsemi postanki za zanimive oglede in razglede na poti. Čudovito družinsko doživetje!

Cena: otroci do 14. leta = brezplačno, odrasli = 15 evrov

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ >>


Na istrske ceste se znova vračajo rekreativni kolesarji

Istrski kolesarski maraton je tradicionalna prireditev, ki povezuje vse obalne občine in slovensko Istro ter jih za en konec tedna združi v športno-rekreativnem duhu. Rekreativni kolesarji bodo na svoj račun prišli 15. in 16. oktobra 2022, tokratni štart in prireditev pa bo gostila občina Izola.

Organizatorji tekme pripravljajo tri trase, ki bodo speljane po razgibanem istrskem zaledju in sicer v dolžinah 13, 44 in 77 km. Tekma je namenjena rekreativnim kolesarskim navdušencem, kljub temu pa med njimi ne manjka tekmovalnega duha, saj bodo tudi letos okronali kraljico in kralja vzpona.


Sobotni kolesarski festival

Bogat spremljevalni program se bo v soboto pričel s kolesarskim festivalom, v okviru katerega se bodo lahko obiskovalci preizkusili na poligonih, obiskali številne tematske stojnice in se udeležili družinskega kolesarskega izleta. Kolesarski praznik se bo nadaljeval z gledališko predstavo za otroke in odrskim dogajanjem ter vrhuncem dneva – brezplačnim mini maratonom za najmlajše. Večer bo zaokrožil Beer festival v izvedbi izolskega Hangar bara.


istrski kolesarski maraton

Sobotni vrhunec dneva: brezplačni mini maraton za najmlajše (FOTO: Istrski maraton)


Istrska tržnica v nedeljo

Rekreativno nedeljo bo spremljal glasbeni program in Istrska tržnica na kateri se bodo predstavili lokalni podeželski ponudniki, obiskovalci pa bodo imeli priložnost preizkusiti dobrote, ki jih ponuja bogata istrska kulinarika in bodo uživali v pestrem kulturnem dogajanju. Istrska tržnica se izvaja v sklopu projekta LAS Istra Oživimo podeželje, sofinanciranega iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.


istrski maraton

Istrski kolesarski maraton je tradicionalna prireditev, ki povezuje vse obalne občine in slovensko Istro. (FOTO: Istrski maraton)


Istrski kolesarski maraton podpirajo obalne občine – Občina Izola, Mestna občina Koper, Občina Piran in Občina Ankaran ter pokrovitelji Luka Koper, Hervis in Oshee.

 

Več o dogodku >>


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zasavski Triglav
Kum je s svojimi 1220 višinskimi metri najvišji vrh Zasavskega hribovja. Nekateri ga imenujejo tudi Zasavski Triglav saj...
4
Etno selo Stanišići
Približno dobre štiri ure in pol boste potrebovali do Bijeljine, kraja, ki leži na severovzhodni strani Bosne in Hercego...
3
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...
3
Mogočna Peca
Peca (2126 m) sodi v severno verigo Vzhodnih Karavank in je najobsežnejša apnenčasta gora v Mežiški dolini. Ima obliko v...
3



5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...
Kam na družinski izlet?
Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo neka...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?