|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Doula Špela Peternel svetuje, da se tudi v nosečnosti ukvarjate s športom. Seveda pa niso vsi primerni za bodočo mamico. Preberite si, kaj svetuje doula in katerih športov se je bolje izogibati.

ZDRAVA NOSEČNOST

Tehnike sproščanja med nosečnostjo

Avtor: Ana Devayani Kersnik | 25.12.2023
image

Joga nas uči, kako povezati um, duha in telo, da dosežemo notranji mir in ravnovesje v telesu. Preverite, kako se lahko z jogijskimi tehnikami sproščanja učinkovito sproščate tudi v nosečnosti.

DRUŽINA

Kako z energijskimi vajami vrniti telo v ravnovesje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.12.2023
image

Starševstvo je lahko izjemno naporno in ob vzgoji naših najmlajših večkrat pozabimo nase. Zato vam tokrat v nagradni igri podarjamo knjigo, ki vam bo pokazala vaje, ki vas bodo napolnile z energijo.

image

Raziskava je pokazala, da je joga v nosečnosti zelo pozitivna, saj preprečuje razvoj depresije. Nosečnice, ki se z njo ukvarjajo, imajo veliko manj možnosti, da bi zbolele za depresijo.

image

Vadba joge je zelo primerna za nosečnice, saj pomaga okrepiti mišice medeničnega dna, pripomore k boljši prekrvavitvi celotnega telesa, poskrbi za razteg telesa ter s sprostitvenimi in dihalnimi tehnikami pripravi nosečnico na porod.

NEGA IN ZDRAVJE

Joga za dojenčke: nasveti za vadbo

Avtor: Urška Plemenitaš Iršič, mama in dula | 26.3.2022
image

Joga je s svojim pozitivnim vplivom na telo in duha znana po vsem svetu. Zadnjih nekaj desetletij odkrivamo njene dobrobiti tudi za dojenčke in otroke. Preberite, kako lahko z jogo pomagate svojemu dojenčku do boljšega počutja.

DRUGE MOŽNOSTI

S pomočjo joge nad težave z neplodnostjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.5.2019
image

Izšel je prvi jogijski priročnik v Sloveniji, ki pomaga parom, ki imajo težave z neplodnostjo – Joga in (ne)plodnost Ane Kersnik Žvab.

DELO IN DRUŽINA

Mama mora dobro poskrbeti tudi zase!

Avtor: Helena Primic | 28.8.2018
image

Kako uspešno združiti materinstvo z osebnimi, družinskimi in partnerskimi cilji, smo vprašali mednarodno priznano jogistko, plesalko in model ter avtorico knjižnih uspešnic o jogi - Ano Kersnik Žvab.

NEGA IN ZDRAVJE

Joga za dojenčke in novorojenčke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.5.2018
image

Po vadbi joge dojenčki boljše in dlje spijo, so bolj umirjeni in nasmejani, kar vpliva na boljše počutje in razvoj dojenčka. Kako se lotiti vadbe joge za najmlajše, preverite v članku.

MAMICA PO PORODU

Vadba joge skupaj z dojenčkom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.10.2017
image

Od tretjega meseca naprej lahko preproste vaje joge izvaja tudi dojenček, ki vadi skupaj z vami. Tako boste poskrbeli ne le za svoje hitrejše okrevanje in fit telo, temveč boste na pravilen in zabaven način razmigali tudi dojenčka. Več v članku!

STRAN 1 OD 3

Dovoljeno in prepovedano v nosečnosti
Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberite, kaj v nosečnosti la...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.