|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VEČPLODNA NOSEČNOST

12. teden nosečnosti - prvi stik dvojčkov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.2.2019
image

Kompleksnejše vedenje dvojčkov se v povprečju začne okrog 14. tedna in ga zaznamujejo tesni dolgotrajnejši stiki nog, rok, ust in celih teles.

NEGA IN ZDRAVJE

Joga za dojenčke in novorojenčke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.5.2018
image

Po vadbi joge dojenčki boljše in dlje spijo, so bolj umirjeni in nasmejani, kar vpliva na boljše počutje in razvoj dojenčka. Kako se lotiti vadbe joge za najmlajše, preverite v članku.

AKTUALNO

Ringarajino igrišče

Avtor: P.L. | 26.9.2012
image

Iz predstavništva Ustanove Danu Filantropija v BiH, smo prejeli lepo novičko. Uspešno so zaključili akcijo, ki so jo izvedli s pomočjo donatorjev in članov njihovega portala Ringeraja in otvorili otroško igrišče v naselju Otoka v Sarajevu.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Projekt ŠOLSKI EKOVRTOVI

Avtor: Inštitut za trajnostni razvoj | 22.12.2010
image

Zakaj šolski ekovrt? Ogromno otrok danes vse več časa preživi v računalniških svetovih, neposrednega stika z naravo in tudi s pridelavo hrane pa imajo vse manj.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Otroci izgubljajo stik z naravo

Avtor: www.slonep.net, Marko Puschner | 28.2.2010
image

Na osnovi načina življenja lahko sklepamo, da imajo mestni otroci vedno manj stika z naravo. Starši jih premalokrat peljejo v naravo, ne pustijo pa jih tudi v bližnji park, kjer bi se lahko igrali.

STRAN 1 OD 1

Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
7 zanimivih dejstev o brcanju v trebuhu
Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledit...