|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ČAS Z DOJENČKOM

Kako se globlje povezati z dojenčkom?

Avtor: Helena Primic | 22.12.2023
image

Za to, da se dojenček počuti zares varnega in ljubljenega, potrebuje varno oziroma zares globoko povezanost vsaj z eno odraslo osebo, v idealnem primeru pa tako z mamo kot očetom.

image

Tudi bodoči očetje so vzhičeni ob pričakovanju otroka, imajo pa veliko manj možnosti, da dejansko občutijo, kako malo bitjece raste. Medtem ko ženska doživlja nosečnost fizično, očka lahko prav tako v popolnosti užije vse vznemirjenje skupaj z njo.

AKTIVNOSTI

Ko v naravi začutiš svoj dom

Avtor: Eko Vila | 3.5.2023
image

Od narave smo se odtujili, česar se premalo zavedamo in pozabljamo, da smo vsi srčki narave in da je naš pravi dom narava.

image

Poglejte znan eksperiment Zamrznjen obraz iz leta 1975, ki ga danes uporabljajo kot standarden test za različne vplive na dojenčkov razvoj zdrave navezanosti in odnosov z drugimi.

image

Moje življenje bi bilo gotovo lažje, če bi hčerki zjutraj odpeljala v šolo in imela vsaj do 14. ure mir za delo. Toda hkrati pa hčerkama ni bilo potrebno ob dopoldnevih sedeti v razredu, ob popoldnevih pa nadaljevati s šolskim delom.

UČENJE IN IGRA

Festival Igraj se z mano bo letos na spletu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.5.2020
image

Organizatorji festivala k sodelovanju vabijo učence in mlade vseh starosti, izvajalce delavnic, glasbenih, plesnih in animacijskih točk, kulturne ustvarjalce ter prostovoljce, ki želijo prispevati k bolj strpni in odprti družbi.

VZGOJA IN RAZVOJ

Festival Igraj se z mano se je že začel!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.5.2019
image

Letošnji že 13. mednarodni festival Igraj se z mano bo potekal v štirih slovenskih mestih od četrtka, 23. maja 2019, do petka, 7. junija 2019.

image

Masaža dojenčka je aktivnost, ki jo počnemo Z dojenčkom in ne NA dojenčku. Razlika je ogromna. Več o pravilni masaži dojenčka preverite v članku.

DRUŽINA

Kaj početi na zadnji počitniški vikend?

Avtor: Helena Primic | 31.8.2018
image

Ko se starši odločimo, da bomo družinski ritem prestavili v nižjo prestavo, nam otroci samodejno sledijo. Če pa od teže delovnih nalog, ki smo si jih natovorili na ramena, panično in nestrpno norimo, bodo otroci noreli skupaj z nami.

DRUŽINA

Prisluhnimo družinskemu pripovedovalcu

Avtor: Helena Primic | 24.8.2018
image

Družinsko branje knjig je odlična priložnost za družinske pogovore o svetu, življenju in družinskih vrednotah. Zato med branjem zgodbe dobrodošlo sprejmite vsa otroška vprašanja, pa četudi boste zato potrebovali več časa, da pridete do konca.

STRAN 1 OD 2

Astrološka napoved za starše (12. - 18. fe...
Februar bo močno zaznamovan z energijo Vodnarja, ki bo poudarjala potrebo po neodvisnosti, drugačnosti in enakosti.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...