|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Letos je v Ljubljani 62 producentov pripravilo 130 dogodkov, ki se jih je udeležilo več kot 13.000 obiskovalcev, potekali pa so na 58 prizoriščih v Ljubljani, petih v Domžalah ter enem v Sežani.

PROSTI ČAS

Začenja se 16. festival Bobri

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.3.2024
image

16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s kulturnimi prireditvami, in sicer na 58 prizoriščih v Ljubljani, 5 v Domžalah ter 1 v Sežani.

PROSTI ČAS

Končuje se 15. festival Bobri

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.4.2023
image

Končuje se 15. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki je otroke in mlade tri tedne razveseljeval s kulturnimi prireditvami.

UČENJE IN IGRA

Festival Igraj se z mano bo letos na spletu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.5.2020
image

Organizatorji festivala k sodelovanju vabijo učence in mlade vseh starosti, izvajalce delavnic, glasbenih, plesnih in animacijskih točk, kulturne ustvarjalce ter prostovoljce, ki želijo prispevati k bolj strpni in odprti družbi.

image

Tik pred odhodom v Velenje smo ujeli Piko Nogavičko in jo prosili za intervju. Tudi, ko gre za intervju, je Pikapolonica Zmagoslava Marjetica Nogavička, hčerka kapitana Evrazija Nogavice, čisto prava Pika!

AKTIVNOSTI

Mini festival Otroški Kranfest

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.7.2018
image

To soboto, 21. julija 2018, se bo na Kranjskih ulicah odvil otroški mini festival Otroški Kranfest, ki je za otroke pripravil številna ustvarjalna in zabavna presenečenja.

PRAVLJICE

6. Križnikov pravljični festival

Avtor: Helena Primic | 8.6.2017
image

Za otroke bo zanimovo v petek, 9. junija 2017, na Vranskem, v soboto, 10. junija 2017, pa v Motniku, kjer se bo odvijal že 6. Križnikov pravljični festival Jenkret je biv ...

ODNOSI V DRUŽINI

O bolečini odraščanja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2017
image

Letošnja tema mednarodnega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom je bolečina odraščanja. Najstnikom lahko namreč pomagamo le, če smo tovrstno bolečino pripravljeni vsaj videti, če je že ne razumemo.

PROSTI ČAS

11. mednarodni festival Igraj se z mano

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.5.2017
image

Kongresni trg in park Zvezda se bosta od 23. do 26. maja 2017 prelevila v veliko igrišče na prostem, na katerem bo potekal že 11. mednarodni festival Igraj se z mano.

AKTUALNO

Brezplačno počitniško varstvo v Ljubljani!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.5.2017
image

V okviru festivala Igraj se z mano Društvo za kulturo inkluzije med 26.6. in 14.7.2017 organizira počitniško varstvo za ljubljanske otroke. Varstvo otrok iz socialno ogroženih družin bo brezplačno, ostali pa prispevajo le dva evra na dan!

STRAN 1 OD 2

Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?