|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

Ko berete otroku …

Avtor: Helena Mlakar | 27.12.2023
image

Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svojemu otroku pomagajo, da bo branje osvojil hitreje.

image

Premišljeno zasnovana zvočno pravljična nanizanka v petih delih je nastala v sodelovanju s strokovnjaki in znanimi ustvarjalci. Prisluhnite ji v mobilni aplikaciji Lahkonočnice.

image

V projektu Lahkonočnice bo po objavljeni celotni seriji novih pravljic že 163 pravljic, ki nagovarjajo aktualne teme, s katerimi se pri odraščanju srečujejo otroci, staršem in vzgojiteljem pa nudijo izhodišče za pogovor z njimi.

PRAVLJICE

Skupno branje pomembno krepi družinske odnose

Avtor: Helena Primic | 24.8.2023
image

Mlajši kot je otrok, tem bolj je pomemben način branja oz. pripovedovanja in govorica telesa. Pri majhnih otrocih zato ni potrebno, da se dosledno držimo napisanega.

MAMIN KOTIČEK

Nekega dne mu boste zadnjič prebrali pravljico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.9.2022
image

Ko boste s svojim otrokom doživljali takšne trenutke, ne pozabite, da jih je malo in da boste, ko jih ne bo, hrepeneli po še enem dnevu.

PRAVLJICE

Pravljice, ki otrokom pomagajo najti skupni jezik

Avtor: Lahkonočnice.si | 18.8.2022
image

Prisluhnite novim Lahkonočnicam, ki otroke učijo sprejemanja in osnovnih fraz šestih tujih jezikov, s katerimi se pogosto srečujejo: bosanščine, albanščine, makedonščine, ruščine, ukrajinščine in nemščine.

image

O pravljični vzgoji in terapevtskih pravljicah smo se pogovarjali s socialno pedagoginjo ter pisateljico pedagoških in terapevtskih pravljic Deni Kragelj, ki je ravnokar izdala novo zbirko Življenje v hribih.

image

Na Sejmu na zraku, ki bo v okviru 26. Slovenskih dnevov knjige potekal od 18. do 20. junija 2021, boste lahko kupili otroške knjige s posebnimi sejemskimi popusti.

PRAVLJICE

TOP otroške knjige - kartonke

Avtor: Helena Primic | 14.4.2021
image

Preverite izbor najboljših otroških kartonk - takšnih za najmlajše, pa tudi tistih za nekoliko večje in bolj zahtevne mlade bralce, ki še vedno radi brskajo po nekoliko drugačnih ter bolj interaktivnih knjigah.

STRAN 1 OD 7

BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...