|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OTROKOV RAZVOJ

Kaj storiti, ko ima otrok nočne more?

Avtor: Amra Halilović | 23.7.2023
image

Kako otroku razložiti nočne more in kako se pogovarjati o njegovem domišljijskem svetu, smo vprašali psihoterapevtko mag. Urško Ajdišek.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Kaj pomeni seks v sanjah?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.5.2023
image

Ste sanjali, da se strastno ljubite z neznancem, s človekom, ki ga ne marate ali celo z osebo istega spola? To so razlage najbolj seksi sanj.

BLOGERJI

BLOG: Od zloma do vzpona k svojim sanjam

Avtor: Irena Jamšek Halas | 7.12.2018
image

Ta ples sem plesala kar nekaj časa. Toda potem me je nenadoma in prav na hitro odneslo. Najprej norice eden za drugim, neprespane noči, nato sem zbolela še sama. Hkrati sem doživela svoj prvi spontani splav. Od tu naprej sem se enostavno zlomila.

image

Kako otroku pomagati, da bo našel klic svojega srca in se naučil slediti svojim sanjam? Pogovarjali smo se s kamnosekom, samostojnim umetnikom in šepetalcem kamna - Primožem Erjavcem.

BOLEZNI IN STANJA

Pomagajmo Rdečim noskom!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.1.2018
image

V centru Helen Doron English za Slovenijo do 20. januarja 2018 zbirajo stare knjige, ki jih bodo Rdeči noski predali otrokom v Azilnem domu. Rdečim noskom pa lahko pomagate tudi z nakupom katere od poučnih ekoslikanic Alenke Žumbar Klopčič.

PRAVLJICE

Beremo: Kaj se komu sanja

Avtor: Helena Primic | 21.12.2017
image

Tole zbirko 102 izbranih zgodb ene najboljših slovenskih pripovedovalk Polonce Kovač bi morala imeti vsaka slovenska družina. Knjiga Kaj se komu sanja je vsekakor odlično božično darilo, ki bo razveselilo in obogatilo tako otroke kot starše!

PRAVLJICE

Za male in velike sanjače

Avtor: Helena Primic | 5.10.2017
image

Pri založbi Narava je ob svetovnem dnevu miru v sodelovanju z organizacijo Amnesty International izšla posebna otroška slikanica Pomisli, ki sloni na nesmrtni pesmi Johna Lennona "Imagine". Spremno besedo je napisala njegova žena Yoko Ono Lennon.

SPANJE

Nočne more pri otroku

Avtor: M.H. | 5.10.2016
image

Nočne more so pri otrocih pogost pojav. Ima jih skoraj četrtina otrok od tretjega do šestega leta starosti. Niso nevarne, minejo same od sebe.

VSE O DOJENČKU

Dojenčki rastejo med spanjem

Avtor: Helena Mlakar | 31.5.2011
image

Rezultati študij, ki so jih opravili ameriški strokovnjaki v Atlanti, so dokazali to, kar babice in dedki trdijo že dolgo. Dojenčki rastejo med spanjem, torej se prebujajo vedno večji.

MAMIN KOTIČEK

Grde sanje

Avtor: Tina Južnič | 30.8.2010
image

Če imate otroka, potem najbrž veste, kaj pomeni fraza: spati kot dojenček. Najbrž veste tudi, zakaj ravno dojenček in zakaj ne malček - dojenček dejansko spi, pri malčku pa to ni več tako samoumevno.

STRAN 1 OD 2

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...