|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POROD

Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v filmih?

Avtor: Helena Mlakar | 17.3.2024
image

Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je popolna, ima brezhibno pričesko, vitek pas, naličena je. Pa je res tako?

PROSTI ČAS

Prvič v kino: Kinodvor

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.10.2023
image

Prvič v kino je namenjen najmlajšim otrokom in je del programa Kinobalon, s katerim v Kinodvoru poskrbijo tudi za mlajšo publiko. Na vsa vprašanja nam je odgovorila Petra Slatinšek, vodja programa Kinobalon.

image

Zvok svobode je film z močnim sporočilom, ki nagovarja vse nas – da se združimo z namenom ozaveščanja in ustavimo trgovino z otroki.

image

Kinodvor in izbrani kinematografi Art kino mreže Slovenije bodo na svetovni dan Zemlje, 22. aprila, predvajali novi dokumentarni film Kiti, varuhi planeta.

PROSTI ČAS

Navdihujoča zgodba o deklicah, ki spreminjajo svet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2023
image

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Postajajo samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet.

PROSTI ČAS

Družinski pustolovski film o resnični psički Titini

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.1.2023
image

V Kinodvor danes prihaja družinski pustolovski film o resnični psički Titini, ki je zabavna in vznemirljiva zgodba o skoraj pozabljenem raziskovalnem popotovanju: osvajanju severnega tečaja s cepelinom leta 1926.

PROSTI ČAS

Kdaj z otrokom prvič v kino?

Avtor: Metka Troha | 2.1.2023
image

Kdaj se lahko z otrokom odpravite na družinski ogled filma v kinodvorani? Kakšen film izbrati? Kam prvič v kino?

image

Če bi radi svojega otroka odpeljali v kino na ogled kakovostnega in zanimivega filma za otroke, potem si oglejte enega od petih celovečernih otroških filmov, ki se bodo predvajali na Kinobalonu v sklopu letošnjega Liffa.

MALE RAZVADE

Kako pripraviti popolno pokovko?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2022
image

Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more primerjati z njimi? Za vas smo izbrskali recept za popolno pokovko!

PROSTI ČAS

Poletni kino za otroke - Počitniški program

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2020
image

Preverite Kinobalonov poletni počitniški program, ki je julija in avgusta pripravil poletne filmske projekcije za otroke in mlade.

STRAN 1 OD 2

Koliko carskih rezov lahko imate in kako d...
Vsaka ženska je drugačna. Nekatere okrevajo brez posebnosti po vsakem carskem rezu, druge pa potrebujejo več časa, saj i...
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...