|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRIPRAVE NA POROD

Najin porod, najina izbira - priprava na porod

Avtor: Špela Slovša, Inštitut Umbilica | 22.9.2022
image

V Sloveniji je na voljo veliko programov, ki bodoče starše izobražujejo o normalnem poteku nosečnosti, poroda ter poporodnega obdobja. Vendar v praksi bodoči starši pridobljenega znanja ne znajo uporabiti in prenesti v svojo porodno zgodbo.

AKTUALNO

Naučite se uporabljati zelišča

Avtor: Helena Primic | 8.2.2020
image

Kako si pri naravnem zdravljenju otroka in družine pomagati z zelišči? Katera so zdravilna in katera ne? Kako jih prepoznati in kje jih nabrati?

ZDRAVJE IN NEGA

DELAVNICA: Aromaterapija za otroke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.11.2013
image

Mama je otrokov najboljši zdravnik. Pridobite znanje o eteričnih oljih in drugih komplementarnih metodah, s katerimi boste spodbudili naravni proces zdravljenja pri otroku in se izognili uporabi antibiotikov. Preverite!

VSE O DOJENČKU

Kuhajmo za dojenčke!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.12.2012
image

Ne zamudite kuharskih delavnic »Ukrotimo alergijo s pravo kuharijo« za starše dojenčkov z alergijo na kravje mleko, ki jih vodi priznana klinična dietetičarka, Andreja Širca Čampa, univ. dipl. inž. živilske tehnologije.

image

Sprehod po jesensko obarvanem gozdu je lahko zelo zanimiv za male in velike. Med sprehodom naberite nekaj najlepše jesensko obarvanih listov in doma naredite domek za živalco!

EKO DRUŽENJE

Nekaj divjega za vsakdanjo uporabo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.5.2012
image

Nekaj divjega za vsakdanjo uporabo v četrtek, 31.05.2012 ob 16.00 uri

image

Delavnica ABC sproščanja je namenjena vsem, ki so izpostavljeni stresu, imajo kronično bolezen, težave v odnosih, v družini.

image

V soboto bodo v Rožni dolini potekale brezplačne otroške delavnice za vse študentske družine. Zveza ŠKIS v okviru projekta Škisova štorklja pripravlja plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa bo tudi podelitev nagrad.

image

Doula Martina Judež vabi vse bodoče starše, da se udeležijo delavnice za pripravo na porod in dojenje. Na njej boste izvedeli vse kar vas zanima in se pripravili na nepozabno doživetje poroda.

EKO NAMIGI

Divja permakulturna delavnica

Avtor: Janez Božič | 22.3.2012
image

Divja hrana in še bolj divja kuhinja, permakultura v prvi osebi in permakulturna načela, doživljanje neokrnjene narave, stik s kulturno dediščino in še pa še.

STRAN 1 OD 2

Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v ...
Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je pop...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.