|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Prvič v kino: Kinodvor

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.10.2023
image

Prvič v kino je namenjen najmlajšim otrokom in je del programa Kinobalon, s katerim v Kinodvoru poskrbijo tudi za mlajšo publiko. Na vsa vprašanja nam je odgovorila Petra Slatinšek, vodja programa Kinobalon.

PROSTI ČAS

Družinski pustolovski film o resnični psički Titini

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.1.2023
image

V Kinodvor danes prihaja družinski pustolovski film o resnični psički Titini, ki je zabavna in vznemirljiva zgodba o skoraj pozabljenem raziskovalnem popotovanju: osvajanju severnega tečaja s cepelinom leta 1926.

PROSTI ČAS

Gremo na poletno počitniško predstavo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.8.2019
image

V Kinodvoru so v okviru Kinobalonovega poletnega počitniškega programa pripravili prave poslastice za vse ljubitelje dobrih risank - tako majhne kot velike.

DRUŽINA

Družinski poletni kino pod zvezdami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.7.2019
image

Čez vse poletje si je v številnih slovenskih krajih na atraktivnih lokacijah in pod milim nebom mogoče ogledati pester izbor filmov iz Slovenije, Evrope in sveta.

image

Na letošnjem 29. Liffu bomo v okviru sekcije Kinobalon lahko videli tudi najboljše filme za otroke in mlade. V članku preveri, katere.

VZGOJA IN RAZVOJ

Risanka s pomembnim sporočilom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.3.2016
image

Poglejte si, zakaj je tale risanka o dečku in psu osvojila številne nagrade!

PROSTI ČAS

Diego in prijatelji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.10.2011
image

Diego in prijatelji je 3d animirana serija za otroke, kjer je v ospredju pasja druščina. Glavni junak animirane nanizanke Diego in prijatelji je buldog Diego, ki mu ob strani stojijo navihani pasji prijatelji.

PROSTI ČAS

Sporedi kinodvoran

Avtor: Živa Šorn | 14.6.2010
image

Mrzla pijača, kokice in zabaven film - je kaj sploh boljšega? Sami, v paru ali pa v družbi najmlajših, zagotovo boste našli film, ki bo kot nalašč za vas. Spodaj si oglejte sporede.

ČAS Z DOJENČKOM

Skrivnost telebajskov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Telebajski so vsepovsod po svetu pravi fenomen.

STRAN 1 OD 1

Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...
10 idej za zabavo s kartonskimi škatlami
photo
Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najbol...