|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEGA V NOSEČNOSTI

Aromaterapija v nosečnosti

Avtor: Nataša Maurer Špiranec | 16.3.2024
image

Žensko telo ima čudovito sposobnost, s pomočjo katere v devetih mesecih iz drobne pikice ustvari novorojenčka. V resnici gre za naporen proces, v katerem se hitro spreminjajo telo, njegova presnova, pa tudi razpoloženja in čustvena stanja.

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Kako do zdravja, sreče in dobrega partnerstva

Avtor: Dušan Donko in Bernarda Pavič, www.drustvo-taoin.si | 7.4.2023
image

Ženski način delovanja je bolj prefinjen. Delovanje ženske lahko primerjamo z delovanjem fine ure, delovanje moškega pa s kolesom.

image

Krči, prebavne težave in vetrovi so težave, ki se pri novorojenčkih in dojenčkih dogajajo zelo pogosto. Mamice so glede tega večkrat zaskrbljene, ker nemočno zrejo v svojega otročka, saj ne vejo, kako bi mu pomagale.

NOVOROJENČEK

Masaža dojenčkove dlani pripomore k boljšem spancu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.11.2022
image

Z masažo otrokove dlani boste dojenčku olajšali marsikatero nelagodje: manj bol jokal, bolje bo spal in manj ga bodo mučili krči. Poglejte, kako to počne TikTok mama.

image

Če se med porodom želite izogniti kemičnim sredstvom proti bolečinam, v članku preverite, masaža katerih akupresurnih točk vam bolečine med porodom lahko pomaga odpraviti na povsem naraven in neškodljiv način.

image

Za večino nosečnic je uporaba masažnega stola varna. Toda v nekaterih primerih jo strokovnjaki vendarle odsvetujejo. V katerih, preverite v članku!

image

Raziskava, ki so jo izvedli ameriški znanstveniki je pokazala, da redna masaža lahko zmanjša stres pri dojenčkih, ki so rojeni prezgodaj.

image

Ponovno vzpostavite energijsko povezavo med maternico in srcem, čim prej začnite s samomasažo brazgotine in ko je rana zares zaceljena, uvedite nežno in usmerjeno poporodno vadbo.

image

Masaža dojenčka je aktivnost, ki jo počnemo Z dojenčkom in ne NA dojenčku. Razlika je ogromna. Več o pravilni masaži dojenčka preverite v članku.

VSE O NOSEČNOSTI

Masaža za nosečnico

Avtor: Helena Mlakar | 22.7.2018
image

Obdobje nosečnosti lahko ženska sprejme z največjim veseljem, če je nanj pripravljena, saj bo v tem in kasnejšem obdobju dozorela kot ženska. Istočasno ji otrok prinese veliko življenjske energije, veselja in radosti.

STRAN 1 OD 3

Hlače, ki rastejo s trebuščkom
photo
Hlače se prilegajo prav vsaki postavi, zato se bodo prilegale tudi nosečnici v vseh mesecih njenega obdobja pričakovanja...
Primerni čevlji za nosečnico
Pogosti težavi, ki pestita nosečke sta zatekanje nog in krčne žile. S pravo obutvijo lahko te težave omilite. Preverite,...