|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Čisto vsak občutek po porodu si zasluži našo pozornost in pomembno je, da dovolj hitro spregovorimo o stvareh, ki nas bolijo. Tako jih namreč lahko zacelimo dovolj zgodaj in s tem preprečimo, da bi se preobrazili v porodno travmo.

image

Tudi bodoči očetje so vzhičeni ob pričakovanju otroka, imajo pa veliko manj možnosti, da dejansko občutijo, kako malo bitjece raste. Medtem ko ženska doživlja nosečnost fizično, očka lahko prav tako v popolnosti užije vse vznemirjenje skupaj z njo.

image

Objemi, poljubčki, nošenje po rokah in nežnost, ki jih starši nudimo svojim dojenčkom, jim ne daje zgolj občutka varnosti, topline in ljubezni. Znanstveniki ugotavljajo, da lahko objemi vplivajo celo na same celice in ta vpliv traja tudi več let.

VZGOJA IN RAZVOJ

Skrite pasti sočutnega starševstva

Avtor: Helena Primic | 14.12.2020
image

Ker sočuten starš lastnega otroka seveda ne želi prizadeti, se v odnosu do otroka pogosto ujame v vlogo "vedno prijaznega odraslega", ki je vedno umirjen in prijazen, se ne razburja in jezi ter se z otrokom vse "lepo pogovori".

OČKA BOM!

Tudi očetje se navezujejo že v nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.11.2018
image

Ljubezen do otroka se začne že v nosečnosti. Tudi pri očkih.

image

Masaža dojenčka je aktivnost, ki jo počnemo Z dojenčkom in ne NA dojenčku. Razlika je ogromna. Več o pravilni masaži dojenčka preverite v članku.

NEGA IN ZDRAVJE

Joga za dojenčke in novorojenčke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.5.2018
image

Po vadbi joge dojenčki boljše in dlje spijo, so bolj umirjeni in nasmejani, kar vpliva na boljše počutje in razvoj dojenčka. Kako se lotiti vadbe joge za najmlajše, preverite v članku.

ODNOSI V DRUŽINI

Z nežnostjo otroka ne moremo razvaditi

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 25.7.2016
image

V strahu, da ne bi otroke pripravili k njihovi samostojnosti, jih velikokrat oropamo nežnosti. Preslišimo njihove klice po naši prisotnosti in bližini. Ali pa si jih razlagamo tudi kot izsiljevanje in izkoriščanje.

STRAN 1 OD 1

Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...
Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se po...
Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...