|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEDONOŠENČKI

Zgodbe malih junakov: Nac in Edi

Avtor: Porodne zgodbe | 15.3.2024
image

Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih se razume kot splav. Sprejeli so me na oddelek.

POROD

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.1.2024
image

Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

image

Bil je 8. april, dan pred mojim rojstnim dnevom in moj prvi pregled v nosečnosti. Na ultrazvoku sta se pokazali dve pikici, za kateri sem izvedela, da sta enojajčni. V šoku sem pogledala partnerja, spogledala sva se in začel se je smejati.

NEDONOŠENČKI

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.11.2023
image

Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, kako izgleda ta mali borec danes in se spomnite njihove zgodbe!

image

Da bi ujeli nekaj čarobnih trenutkov dvojčkov, trojčkov in četverčkov, smo zbrali nekaj najbolj neverjetnih in najslajših fotografij.

POROD

Ste že slišali za postopek carski rez s pomočjo matere?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.9.2023
image

Carski rez s pomočjo matere je postopek, ko lahko mama sama iz svojega trebuha potegne otroka. Preverite.

RESNIČNE ZGODBE

Zgodbe malih junakov: Moja mo-bi dvojčka

Avtor: Porodne zgodbe | 25.8.2023
image

Prvo presenečenje je bil plus na nosečniškem testu, saj nosečnost ni bila načrtovana. Potem prvi pregled pri ginekologinji. Po mojih izračunih sodeč sem na prvem pregledu izgubila vsaj kakšni dve leti življenja.

BLOGERJI

BLOG: Kako spakirati za poletne počitnice?

Avtor: Petra Znoj | 14.7.2023
image

Letos se na počitnice prvič odpravljam z dvojčkoma, ki že hodita. In tako 8 ur pred odhodom še vedno nimam spakirano, sedim med kupom oblek in histerično pišem že tretji seznam, kaj moramo vzeti s seboj.

VEČPLODNA NOSEČNOST

Je mogoče zanositi med nosečnostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.6.2023
image

Čeprav se vam mogoče odgovor na to vprašanje zdi popolnoma jasen: ne, ni mogoče, vam lahko povemo, da se to lahko zgodi. V redkih primerih lahko pride do zanositve v nosečnosti - pojav se imenuje superfetacija. Kako do tega pride?

BLOGERJI

BLOG: Zakaj mame ni treba poslušati?

Avtor: Petra Znoj | 7.5.2023
image

Lahko govorim po tiho, vpijem, se mečem na zobe, prosim, moledujem, obljubljam kazen … pa nič ne pomaga. Potem pride on, z mirnim glasom pove, da je dovolj in v istem trenutku – mir. Zakaj mame ni treba poslušati?

STRAN 1 OD 4

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...