|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTIVNA DRUŽINA

Družinski kolesarski izlet: koristni napotki

Avtor: Janez Pustoslemšek | 28.3.2024
image

Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali urejenih poteh je odlična izbira. Pred odhodom je treba poskrbeti za varnost, načrt poti, primerna oblačila in obutev, brezhibnost koles, hrano in pijačo.

PROSTI ČAS

450 otrok je teklo in se skrivalo pred Modrim volkom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2023
image

Preteklo soboto je bil Grajski park na Ravnah na Koroškem v znamenju pustolovskega teka, saj so otroci različnih starosti tekli z Modrim volkom, ki jih bo v poletnih počitnicah pospremil v čarobno in nepozabno pustolovščino.

PROSTI ČAS

Prihaja 14. Malčkov tek

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2023
image

Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 14. Malčkov tek. Pridružite se lahko brezplačno.

image

Novo leto in novi začetki, ljubezen do gibanja, naložba v zdravje, bolj zadovoljen starš, dober vzgled za otroke ... več kot dovolj razlogov, da poskusite z jutranjim tekom. Več njegovih prednosti pa preverite v članku.

MAMICA PO PORODU

Ko si mama spet obuje superge ...

Avtor: Helena Primic | 24.5.2018
image

V soboto, 26. maja 2018, bodo ljubljanski park Tivoli preplavile tekačice v modnih pastelno roza majicah. Aktivnega in zabavnega dogodka se bodo udeležili tudi znane Slovenke in Slovenci.

FIT MAMICA

Zabavne vaje za dejavno življenje

Avtor: Tili Kojić | 2.9.2010
image

Strokovnjaki za fitnes so prepričani, da je vadba uspešna le, če jo jemljemo kot zabavo, ter da je dolgo pešačenje enako koristno kot kratkotrajni, vendar zahtevni treningi.

FIT MAMICA

Varno potepanje po gorah

Avtor: Stojan Burnik, izred. prof. dr. | 2.9.2010
image

Hoja, ki jo v največji meri uporabljamo pri gibanju v gorskem svetu, v številnih pogledih spada med najpomembnejše oblike telesne dejavnosti.

EKO NAMIGI

Eko maraton v Mariboru

Avtor: www.ekomaratonmaribor.si | 29.7.2010
image

Ekološko noto prireditve so organizatorji združili v ekipo »Eko čistilcev«, ki zadnja dva meseca obiskuje tekaške in kolesarske prireditve po celi Sloveniji s prav posebno nalogo – skrbjo za čistočo prireditvenega prostora.

MAMIN KOTIČEK

Kako sem uresničila svoje sanje

Avtor: Tina Južnič | 17.5.2010
image

Vse pogostejša so opozarila o pomenu prostega časa, ki bi si ga starši - še posebej mlade mamice - morali vzeti zase. Kdaj, ko pa je dan tako hitro mimo?

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Užitne rastline so tudi lepe

Avtor: Jožica Golob-Klančič univ. dipl. ing. hort. | 4.4.2010
image

Danes imajo v naših vrtovih užitne rastline pomembno mesto, vendar vedno bolj le tiste, ki ne zahtevajo škropljenja s pesticidi.Počasi prihaja namreč v našo zavest odpor do uporabe strupov v našem bivalnem okolju.

STRAN 1 OD 3

3 pravljični družinski izleti
V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?