|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?

NAREDIMO SAMI

Hitra prenova otroške sobe

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.2.2024
image

Za tole prenovo otroške sobe ne potrebujete pleskarja ter drugih mojstrov in finančnih sredstev. Le nekaj časa, ustvarjalnosti in dobre volje. Ter seveda pomoč otrok, ki radi sodelujejo pri tovrstnih projektih. Če jim le damo priložnost.

PROSTI ČAS

Kako urediti sobico, da bo čim bolj udobna

Avtor: Martina Mally, E-baby.si | 24.1.2024
image

Otroška soba je prostor, kjer se otrok igra, uči, počiva in razvija svojo osebnost. Zato je pomembno, da je soba urejena tako, da otroku nudi udobje, varnost, spodbudo in veselje.

image

Oprema, ki jo potrebujete za novorojenčka in dojenčka pozimi, se vendarle malo razlikuje od tiste poleti.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Prihod novorojenčka iz porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.1.2024
image

Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi po trgovinah, ampak, ali res potrebujete vse to?

PRIPRAVE NA POROD

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.1.2024
image

Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

image

Ustvarite popolno sobo za svojega otroka, kjer se bo počutil varno, razvijal svojo ustvarjalnosti in ustvarjal najlepše otroške spomine. Preverite naše nasvete in ideje.

AKTIVNOSTI

Učenje plavanja: kdaj in kako

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2023
image

Nikoli ni prezgodaj za učenje plavanja. Čeprav je idealna starost šest do sedem let, je dobro z učenjem plavanja pričeti čim bolj zgodaj. Kako začeti otroka učiti prvih pravih plavalnih zamahov?

image

Se tudi tebi nekje v omari kopičijo škatle, polne oblačil in igrač, ki jih je tvoj otrok že prerastel? Zakaj bi stale v omari, če pa jih lahko prodaš ali podariš? Pokukaj na Plenička.si, kjer lahko kupiš, prodaš ali podariš rabljene otroške izdelke.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Kaj vse potrebujemo za novorojenčka?

Avtor: Martina Mally, E-baby.si | 29.5.2021
image

Vsaka nosečka, ki se prvič srečuje s pripravo doma na prihod novorojenčka, se sprašuje, če ima res pripravljeno vse, kar potrebuje, da bo obdobje spoznavanja novega družinskega člana čim manj stresno in čim prijetnejše.

STRAN 1 OD 4

Okusno oblečen lastnik, okusno urejen dom
Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...