|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

NAGRADNA IGRA: Osvoji stol za hranjenje STOKKE

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.11.2022
image

Sodeluj v nagradni anketi na Ringaraja.net in se poteguj za Stokke Tripp Trapp visoki stol za hranjenje ter za eno od 20 praktičnih nagrad Aptaclub. Preveri, kako lahko sodeluješ.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

TEST: Stolčki za hranjenje

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 12.1.2017
image

Visok stolček za hranjenje je obvezna oprema v domovih, kjer so doma mlajši otroci in vedno več je takih z vrsto izboljšav. Potrošniške organizacije so pod drobnogled vzele 40 stolčkov in preverile razlike in ugotavljale, kaj prinašajo izboljšave.

image

Kot so sporočili na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije, je na seznamu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih RAPEX, stolček Bertoni stol za hranjenje – Mac Meal. Stolček je bil na prodaj tudi v Sloveniji.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Oprema za dojenčka v starosti 6-9 mesecev

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 18.2.2011
image

Dojenček v tem obdobju postaja čedalje bolj aktiven. Začne z raziskovanjem prostora okoli sebe. Za to je pomembno, da svojemu dojenčku zagotovite varno okolje za raziskovanje.

ZDRAVJE IN NEGA

Varnost otroških stolčkov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2010
image

Stolček, v katerega posadimo otroka, ko ga hranimo, začnemo uporabljati, ko je otrok dovolj razvit, da se drži pokonci, pa tja do treh let.

STRAN 1 OD 1

Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?