|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NAGRADNA IGRA APTACLUB: Osvoji Stokke Tripp Trapp visoki stol za hranjenje

Uredništvo Ringaraja.net, 9.11.2022
Sodeluj v nagradni anketi na Ringaraja.net in se poteguj za Stokke Tripp Trapp visoki stol za hranjenje ter za eno od 20 praktičnih nagrad Aptaclub. Preveri, kako lahko sodeluješ.

image
Osvoji super stolček za hranjenje! (Aptaclub)
/11


Se z malčkom pripravljata na uvajanje goste hrane ali sta že začela s prvimi žličkami, pa bi vama prav prišel visok stolček za hranjenje?


S sodelovanjem v nagradni anketi se lahko poteguješ za krasno nagrado:

Stokke Tripp Trapp visoki stol za hranjenje ali za eno od 20 praktičnih nagrad Aptaclub.


Hitro klikni TUKAJ, kjer te čakajo tri kratka vprašanja. 

Odgovori nanje, izpolni podatke in z malce sreče pri žrebu bo nagrada tvoja.


Pa veliko sreče!


Preden sodeluješ si spodaj pod sliko preberi še Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, da boš seznanjen/a s čisto vsemi podrobnostmi. ;)


stol za hranjenje

Slika nagrade je simbolična.

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d. o. o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s sponzorjem Merit HP d.o.o. prireja NAGRADNO IGRO APTACLUB. Nagradna igra bo potekala na spletnem portalu Ringaraja.net od 9. 11. 2022 do vključno 9. 12. 2022 do 23.59 ure.

 

2. Nagrada

Ob koncu nagradne igre bomo izžrebali dobitnika prve nagrade: Stokke Tripp Trapp visoki stol za hranjenje in še 20 dobitnikov tolažilne nagrade: slinčka Aptaclub.

Nagrade ni možno menjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d. o. o. in Merit HP d. o. o. ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradne igre

Za nagrado se poteguje vsak, ki izpolnjuje vse pogoje nagradne igre, odgovori na vsa anketna vprašanja in v zato namenjenem prijavnem obrazcu izpolni vse zahtevane podatke.

Žrebanje bo v torek, 13. 12. 2022 na sedežu Danu d. o. o., rezultat žreba pa bo na spletni strani Ringaraja.net objavljen naslednji delovni dan.

Nagrajenec oziroma nagrajenka bo obveščen/a tudi po e-pošti.


KLIKNI IN SODELUJ >>>


5. Nagrajenci

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec v roku sedem dni od prejema obvestila organizatorja na podani e-naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska in davčna številka), ni upravičen do nagrade.

Po dostavi vseh podatkov bo sponzor nagrajencu poslal nagrado, najkasneje v roku 7 delovnih dni od prejema vseh zahtevanih podatkov.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine.

Nagrada dosega vrednosti, za katero se plača akontacija dohodnine po stopnji 25 % od vrednosti dobitka. Izračun in plačilo akontacije dohodnine bo za nagrajenca opravil plačnik davka, to je sponzor nagradne igre, podjetje Merit HP d.o.o., na podlagi davčnega obračuna. Nagrajenec pa je dolžan nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje in hrani v bazi uporabnikov Ringaraja.net (Danu d. o. o) v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (GDPR). Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati za namene, za katere so bili pridobljeni, in sicer za: potrebe te nagradne igre (obveščanje nagrajencev in pošiljanje nagrad) ter za občasno pošiljanje Ringarajinih uredniških in komercialnih e-novičk. Vsak sodelujoči v nagradni igri s tem soglaša.

Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, priimek in kraj bivanja) ter fotografije v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade ter za promocijo nagradne igre.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 8. 11. 2022


KLIKNI IN SODELUJ >>>

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
4



Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




Ime
Ela123

Ali vam je všeč ime Danijela?

Da (24%)

Ne (76%)


Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!