|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Prihod novorojenčka iz porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.1.2024
image

Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi po trgovinah, ampak, ali res potrebujete vse to?

NAČRTOVANJE FINANC

Kako načrtovati praznične izdatke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.12.2023
image

Zadnji tedni v letu naj bi minili v znamenju veselja in dobre volje, lahko pa so tudi eno najbolj stresnih in napornih obdobij v letu. Predvsem za tiste, ki se v zadnjem trenutku lotijo organizacije praznovanja in kupovanja daril.

NAŠE FINANCE

Previdno z zadolževanjem za praznične nakupe

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 5.12.2012
image

Preudarni potrošniki bodo svoje izdatke prilagodili svojim finančnim zmožnostim, pred prazniki pa marsikoga »zanese«, pa še banke in trgovci v tem času obljubljajo ugodne in enostavne načine financiranja nakupov.

EKO NAMIGI

Svetovni dan brez nakupa

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.11.2010
image

27.11.2010 obeležujemo dan brez nakupa (Buy nothing day). Kaj boste počeli to soboto?

image

Do prihoda dojenčka je le še nekaj mesecev, zato ni potrebe po prevelikem investiranju v nosečniška oblačila, a tisto kar morate ali si želite kupiti, kupite premišljeno.

OTROK V KUHINJI

Z otrokom v trgovino

Avtor: Nika Dolenc | 24.1.2010
image

Otroka lahko že majhnega naučimo odgovornega odnosa do hrane in prehranjevanja nasploh. Zato ne pustite otroka doma, ko greste v trgovino, saj je nakupovanje živil enostaven in krasen način, kako otroku približati pomembnost zdravega prehranjevanja.

STRAN 1 OD 1

V porodnišnici naj bo novorojenček skupaj ...
Po rojstvu pride malo bitjece iz varne notranjosti mamine maternice v popolnoma drugo okolje. Zato je zanj izjemno pomem...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?