|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KORISTNE POVEZAVE

Kako pozimi obleči otroka, ki ga nosimo v nosilki?

Avtor: Erika Arko, certificirana svetovalka za nošenje | 22.2.2024
image

Kako otroka in sebe primerno obleči v hladnejših dneh, ko smo na sprehodu z nosilko?Preverite napotke, ki se jih je dobro držati, da lahko brez skrbi uživate v nošenju in raznolikosti prihajajočih letnih časov.

image

Oprema, ki jo potrebujete za novorojenčka in dojenčka pozimi, se vendarle malo razlikuje od tiste poleti.

image

Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavarovati pred nizkimi temperaturami. Odgovore smo poiskali pri pediatrinji.

image

V zimskem času je potrebno negi dojenčka posvetiti še dodatno pozornost. Paziti morate na njegovo kožo, da roke in obraz niso izpostavljeni mrazu in ustrezno zaščiteni. V nadaljevanju najdete nasvete za nego dojenčka v zimskem času.

VSE O DOJENČKU

Na zimski sprehod obvezno brez dude!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.12.2023
image

Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tičite doma. Kljub temu pa je potrebno biti nekoliko bolj pazljiv kot gre za sprehajanje z dojenčkom v večjem mrazu.

OSNOVA NEGA

Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2023
image

Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozičku dovolj toplo? Kako bo dojenček prenesel razliko med toplim stanovanjem in mrazom zunaj?

NOVOROJENČEK

Prihaja zimski dojenček, pripravite se

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.11.2023
image

Starši otrok, rojenih pozimi, se srečujejo s številnimi dvomi.

BLOGERJI

BLOG: Ljubezen se ne črkuje... Ljubezen se občuti.

Avtor: Ksenija Vesenjak Kutlačić | 24.11.2019
image

Ali ste kdaj pomislili, da v resničnem življenju vse te živali, ki smo jih k sebi stiskali kot otroci, v večini niso nikoli deležne niti pol toliko človeške nežnosti in ljubezni kot njihovi plišasti prijatelji?

ZDRAVJE IN NEGA

Krepitev zdravja otrok po naturopatsko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.11.2018
image

Zunaj je mraz in zato so najbolj na udaru ledvice, opozarja naturopatinja Erika Brajnik.

NEGA IN ZDRAVJE

Lahko dojenčku sprehod na mrazu škoduje?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.11.2018
image

Ko se temperature spustijo blizu ničle ali celo pod njo, se veliko staršev sprašuje, če ozračje le ni premrzlo za sprehod z dojenčkom. Mu lahko mraz škoduje? Prepoznajte znake, ki kažejo, kdaj je dojenčku zunaj res prehladno.

STRAN 1 OD 2

Kaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...
Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...
Razmere na domačih in tujih cestah
Na straneh Prometno-informacijskega centra za državne ceste so vam na voljo natančne informacije o razmerah na domačih c...