|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo za odpravo sramu, ki še vedno obdaja to temo.

NEGA IN ZDRAVJE

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.11.2023
image

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevna in to le z izpiranjem z mlačno vodo, z minimalno uporabo mila ali šampona.

OSNOVA NEGA

Nega nohtov pri dojenčku

Avtor: Helena Mlakar | 17.11.2023
image

Nekateri novorojenčki se že rodijo z dolgimi nohti na rokah in nogah. In marsikatero mamico je strah, kako naj mu jih postriže. Preberite si nasvete o negi nohtov pri dojenčku.

HIGIENSKE NAVADE

Montessori metoda za odvajanja od plenic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2023
image

Ta Montessori metoda odvajanja od plenic, brez nagrajevanja in velikih pohval, je razveselila mnoge starše, saj naj bi resnično delovala. Poskusite še vi!

image

Poleti je toplo, otrok je veliko zunaj in je lahko tudi nag, zato je manj lužic za brisat in manj mokrih oblačil. Poletje je torej idealen čas za odvajanje od pleničk predvsem za starše. Kaj pa za otroke?

ZDRAVJE IN NEGA

Vodič za zdrave zobke

Avtor: Alenka Novšak, dr. dent. med. | 23.5.2023
image

Za veliko staršev je umivanje otrokovih zob zadnja bitka pred spanjem. Vendar je še kako pomembno, da ne obupate, saj bosta trud in potrpežljivost poplačana z otrokovim zdravjem in samozavestjo.

VSE O DOJENČKU

Odvajanje od plenic z žvižganjem?

Avtor: Helena Mlakar | 15.5.2023
image

Ali ste vedeli, da lahko svojega malčka odvadite lulanja v pleničko na povsem preprost in zabaven način? Ste že poskusili z žvižganjem?

OSNOVA NEGA

Higiena dojenčka pod pasom

Avtor: M&D | 29.3.2023
image

Za vas smo zbrali vse, kar morate vedeti o tem, kako pristopiti k pravilnemu umivanju ritke in predela „tam spodaj“ ter k reševanju pleničnih teža: vnete ritke, glist, glivičnih in bakterijskih okužb. Preverite nasvete!

HIGIENSKE NAVADE

Triki za odvajanje od plenic glede na astrološki znak

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.12.2022
image

Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic. Poskusite upoštevati njegov horoskopski znak in se naučite, kaj otrok potrebuje za lažje privajanje na kahlico.

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Okužbe dihal so lahko za dojenčka nevarne!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.11.2022
image

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje starše opozarjajo na nevarnosti, ki jih za dojenčka predstavlja okužbe dihal, ki se izjemno hitro in lahko prenašajo. Preverite, kako lahko svojega otroka pred njimi obvarujete.

STRAN 1 OD 4

Ličenje v skladu z barvo vaše kože
Naravne pigmentacije polti, las in šarenice določajo naš barvni tip. »Tipologija letnih časov« pozna štiri barvne tipe. ...
Naravna zaščita ženskih intimnih predelov
Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo ...