|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEGA IN ZDRAVJE

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.11.2023
image

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevna in to le z izpiranjem z mlačno vodo, z minimalno uporabo mila ali šampona.

ZDRAVJE IN NEGA

Atopijski dermatitis: Nega kože

Avtor: Petra Logar | 17.12.2010
image

Pri atopijskem dermatitisu je zaradi okrnjenega pregradnega delovanja kože nujno potrebna redna nega kože, tudi ko se stanje izboljša in na koži ni videti vnetnih sprememb.

NEGA OBRAZA IN TELESA

Nega kože

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2010
image

Poiščite odgovore na vprašanja, kot so: kakšen je moj tip kože? Kakšna je najprimernejša nega za moj obraz? Se vsi šamponi proti prhljaju enako obnašajo na mojem lasišču?

STRAN 1 OD 1

Kaj pomeni, če je vaš dojenček hipoton?
Hipotonija pri dojenčku pomeni, da ima nižji mišični tonus, kar se kaže s počasnejšim krčenjem mišic pri dražljaju. Kdaj...
Cepljenje proti noricam
Norice ali vodene koze je bolezen, ki je razširjena po vsem svetu. Bolezen je običajno mila in mine brez posledic. Če o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?