|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NOVOROJENČEK

Spremembe, ki jih novorojenček doživi ob rojstvu

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 2.6.2023
image

Novorojenček ob rojstvu doživi številne spremembe. Rodi se v okolje, ki mu je bilo do sedaj popolnoma neznano in drugačno od okolja v katerem je živel in se razvijal do rojstva.

image

Vsak od nas lahko naredi za okolje, obenem pa ne spreminja bistveno svojega življenjskega sloga. Preverite, kako lahko z majhnimi spremembami vsak od nas spreminja svet.

image

HiPP je prvi proizvajalec otroške hrane na svetu, ki ponuja kozarčke otroške hrane, ki so podnebno pozitivni vzdolž celotne verige.

image

Pred prihodom dojenčka se trudimo, da je dom popolnoma čist, skoraj sterilen. A to niti ni najboljša stvar. Sterilen dom namreč preprečuje, da bi se dojenčkov organizem znal boriti proti alergijam in boleznim.

image

Ko pripravljamo sladke pustne dobrote, ocvrte miške in krofe, nastane tudi veliko odpadnega jedilnega olja. Kam z njim? Nikakor ne v odtok ali na domači kompost! Preverite, kam in kako pravilno odvržemo odpadno jedilno olje.

image

Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski dopustnik v povprečju proizvede kar en kilogram odpadkov? Kako lahko družine to spremenimo, preverite v članku!

EKO NAMIGI

EKO KONFERENCA 2012

Avtor: Društvo Planet Zemlja | 31.3.2012
image

Na Eko konferenci 2012 želimo z opozoriti na dobre prakse, premagati nevednost in razumeti stroko.

AKTUALNO

Škodljivost plastičnih vrečk

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.2.2012
image

Podjetje dm drogerie markt Slovenija je v februarju pričel z akcijo, s katero želijo izboljšati ozaveščenost svojih kupcev o škodljivosti plastičnih vrečk do okolja. V svojih poslovalnicah ponujajo samo še okolju prijazne vrečke.

EKO NAMIGI

Zakaj brezmesni dan

Avtor: www.vegeponedeljek.si | 30.11.2011
image

Akcija brezmesnega dneva poteka v bistvu že po celem svetu. Začelo se je v mestu Gent v Belgiji, sedaj pa je akcija razširjena že po celem svetu. Zakaj se akciji ne bi pridružila še Slovenija?

EKO NAMIGI

Izšla prva številka revije Eko knjiga

Avtor: Alenka Klopčič | 10.11.2011
image

V prvih dneh novembra je izšla prva številka revije Eko knjiga, ki bo skozi recenzije in priporočila literature z ekološko vsebino ter z novinarskimi ekološkimi vsebinami, bralcem približala svet ekologije in vzbudila spoštovanje našega planeta.

STRAN 1 OD 5

Je duda res tako slaba razvada?
Se tudi vam zdi, da bi vaš dojenček potreboval dudo, pa mislite, da mu je ne bi bilo prav dati, saj jo strokovnjaki odsv...
Lahki vozički za družine na poti
Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo izbira otroškega vozička še enostavnejša.