|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Nezaželeno življenje

Avtor: Janja Frelih Gorjanc, univ. psih., spec. ZDT | 11.8.2023
image

V meni je začelo rasti življenje. Vem zanj, a ga ne morem, ne smem, nočem čutiti, se ga veseliti, rasti z njim. Samo strah me je. Izgubljena sem, ne vem, kaj storiti.

image

Kako se lotiti organizacije otrokovih šolskih poletnih počitnic, če ne bo v počitniškem varstvu, babice in dedki pa so na voljo le za nekaj dni? V članku preverite preizkušene ideje.

BLOGERJI

BLOG: Kdo je odgovoren za zdravje mojih otrok?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 21.11.2018
image

Ali smo starši zares postali le še vzreditelji otrok in nič več? Ali bo tudi Slovenija šla po stopinjah represivnih držav?

image

Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski dopustnik v povprečju proizvede kar en kilogram odpadkov? Kako lahko družine to spremenimo, preverite v članku!

UČENJE IN IGRA

Hrana ni za tjavendan

Avtor: Helena Primic | 1.2.2018
image

V projektu Ekošole in Lidla Hrana ni za tjavendan, ki osvešča otroke, da je hrana dragocena dobrina ter da je lahko tudi ponovno uporabljena oz. reciklirana hrana okusna in zdrava, sodeluje že 32 vrtcev, 49 osnovnih in 15 srednjih šol.

BLOGERJI

BLOG: Razcepljena med cepilci in necepilci

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 14.12.2017
image

Cepiti ali ne cepiti, to je zdaj vprašanje, ki sodobne starše vse prevečkrat ločuje v dva sovražna tabora.

EKO NAMIGI

Kemikalije, ki nas dnevno obkrožajo

Avtor: Društvo Planet Zemlja | 1.2.2012
image

25. 1 je v prostorih Kulturnega inkubatorja v Mariboru potekalo predavanje na temo kemikalij, ki nas dnevno obkrožajo. Namenjeno je bilo širši javnosti, doživel pa je izjemen odziv s strani poslušalcev, saj so se le ti aktivno vključili v diskusijo.

EKO NAMIGI

Zlatko obiskal OŠ Poljane

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.6.2011
image

30. maja se je zaključil natečaj »Fotostrip za mojo reko«, s katerim Coca-Cola Slovenija in Ministrstvo za okolje in prostor, v sodelovanju z Ekošolo, osveščata o pomenu ohranjanja slovenskih rek.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Od Samsa do Bakuja

Avtor: Alenka Klopčič | 12.5.2011
image

Pri Eko knjigi je izšla prva reportažna knjiga pisateljice Alenke Klopčič z naslovom Od Samsa do Bakuja. Celoten dobiček od knjižnega projekta bo namenjen društvu Humanitas.

EKO NAMIGI

1. dan hišnih ljubljenčkov

Avtor: Animal Angels Slovenia | 11.5.2011
image

Vabimo vas, da se nam pridružite 29.5.2011, park Tivoli, pri ribniku

STRAN 1 OD 2

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...