|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

Ideje za hitro kosilo

Avtor: M.H. | 21.1.2024
image

V situaciji moramo vsak dan skuhati kaj zdravega in slastnega za naše otroke. Idej za hitra in okusna kosila včasih zmanjka. Preberite si nasvete za pripravo kosila na hitro od izkušene kuharice!

UVAJANJE GOSTE HRANE

Recept za dojenčke: Sladek krompir

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 13.11.2023
image

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in enoletnika (ter celotno družino).

PREHRANA OTROKA

Danes so na jedilniku šparglji

Avtor: Nika Dolenc | 17.4.2023
image

Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špargljev.

ZDRAVO ZA OTROKA

Ideje za prigrizek na pustni dan

Avtor: Sara Jamnik, www.vpricakovanju.si | 17.2.2023
image

Da bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pripravili idejo za prigrizek na pustni dan. Lahko je to zajtrk, malica ali večerja.

KUHARAJAMO

Kubanska govedina

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.1.2020
image

V tej jedi se rahlo pekoče kubanske začimbe prepletajo z mehko govedino. Tradicionalno se zraven poda riž.

KUHARAJAMO

Jedi na žlico za hladne dni

Avtor: Aleš Pirc | 19.11.2018
image

Tople in zelo okusno servirane juhice, enolončnice in ostale domače jedi nasitijo, pogrejejo in vlijejo novo energijo za nove otroške in družinske podvige.

image

Kaj delam narobe, da moj Janezek ne mara zelenjave? Zakaj zbirčna Metka na krožniku prebere in izloči vse, kar je zeleno, brez težav pa poje cel kos peciva? Preverite trike, s katerimi boste otroka prepričali da poje in tudi vzljubi vse zdravo.

UČENJE IN IGRA

Hrana ni za tjavendan

Avtor: Helena Primic | 1.2.2018
image

V projektu Ekošole in Lidla Hrana ni za tjavendan, ki osvešča otroke, da je hrana dragocena dobrina ter da je lahko tudi ponovno uporabljena oz. reciklirana hrana okusna in zdrava, sodeluje že 32 vrtcev, 49 osnovnih in 15 srednjih šol.

image

Na področju subvencij za prehrano šolarjev se obetajo spremembe. Po novem staršem ne bo potrebno oddajati novih vlog za uveljavljanje subvencije kosila in malice za učence in dijake.

VSE O ŠOLAH

Projekt: podariMalico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2013
image

Projekt podariMalico, je dobrodelni projekt, namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Dobrodelni projekt je zastavila ekipa eAsistenta v sodelovanju z dobrodelno ustanovo Danu filantropija.

STRAN 1 OD 2

10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
photo
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...