|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATERINSTVO

FOTO: Kako materinstvo spremeni žensko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.9.2023
image

Litvijska fotografija Vaida Razmislaviče je v svojem foto projektu "Becoming a mother" pokazala, kako materinstvo spremeni žensko.

POROD

Preveč potiskanja je krivo za raztrganine

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.7.2023
image

V Združenem kraljestvu trenutni babiški projekt dosega odlične rezultate pri zmanjševanju vaginalnih raztrganin preprosto s tem, da nosečnice med porodom ne silijo k pretiranemu naporu.

image

MERKUR s projektom o samooskrbi Za lepšo šolo prepričal kar 72 osnovnih šol, ki so jim ob zaključku razdelil 150 sadik jagod in 360 vrečk semen.

NAKUP DOMA

Kje lahko kupite hišo za 50.000 evrov?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.2.2022
image

V okviru projekta Hiša za mlade družine, naj bi v naslednjih nekaj letih za mlade družine in pare zgradili hiše za 50.000 evrov. Nekatere občine so že napovedala gradnjo takšnih hiš, ki bi si jih lahko privoščili tudi mladi.

VSE O ŠOLAH

Projekt: podariMalico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2013
image

Projekt podariMalico, je dobrodelni projekt, namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Dobrodelni projekt je zastavila ekipa eAsistenta v sodelovanju z dobrodelno ustanovo Danu filantropija.

DRUŽINA

Otroci rišejo ljubezen

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.3.2013
image

"Kaj je zame ljubezen? Kako jo vidim?" Na to vprašanje je v mednarodnem povezovalnem projektuZavoda LU odgovarjalo likovno in z mislimi preko 571 otrok s celega sveta, različnih veroizpovedi.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Hoja za vodo

Avtor: P.L. | 22.3.2013
image

Ste vedeli, da v povprečju vsak Slovenec porabi dnevno 117 litrov vode? In, če bi se morali ponjo odpraviti peš? Voda, ne posvečamo ji dovolj pozornosti. Ko boste prebrali intervju, boste morda gledali nanjo drugače …

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Dan slovenske hrane

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.10.2012
image

Čebelarska zveza Slovenije (ČZS) je bila v lanskem letu pobudnica projekta Tradicionalni slovenski zajtrk, ki je potekal po vseh slovenskih vrtcih in osnovnih šolah. Tretji petek v novembru je tako razglašen za DAN SLOVENSKE HRANE!

AKTUALNO

Anketa o otroški hrani in igračah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.1.2012
image

Sodeluj v anketi o otroški hrani in igračah in pomagaj študentom pri projektu.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Zdrav življenjski slog v osnovni šoli

Avtor: Inštitut za varovanje zdravja | 2.12.2010
image

Prizadevanja za vključitev vsebin zdravja v šolski prostor niso nova. Na Inštitutu za varovanje zdravja si na različne način prizadevajo, da bi vsebine zdravega življenjskega sloga našle svoje mesto tako v šolah, kot v vrtcih.

STRAN 1 OD 3

Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...
Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...