|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAKUP DOMA

Kje lahko kupite hišo za 50.000 evrov?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.2.2022
image

V okviru projekta Hiša za mlade družine, naj bi v naslednjih nekaj letih za mlade družine in pare zgradili hiše za 50.000 evrov. Nekatere občine so že napovedala gradnjo takšnih hiš, ki bi si jih lahko privoščili tudi mladi.

DRUŽINA

VIDEO: Najlepše darilo je vaš čas

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.12.2016
image

Ste se tudi sami kdaj zalotili, da večino časa skrbite samo za to, da bodo stvari urejene in pozabljate na tisto, kar je v resnici pomembno. Če se niste, se ustavite in se poglejte!

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Ugoden in drugačen dopust

Avtor: Barbara Novak Koritnik | 22.4.2013
image

Smo pet-članska družina oziroma skupaj s kužkom nas je celo šest, zato hoteli za nas odpadejo. Težko je najti družinske sobe, s kužkom v družini pa se, žal, ta izbira še zmanjša.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Z družino pri starših

Avtor: Tina Bončina | 11.2.2011
image

Vse več mladih slovenskih družin se odloča za življenje pri starših. Razlogi so večinoma finančni in bivanjski. Toda, gre res za razbremenitev ali gre morda za obremenitev? Koliko kompromisov ste pripravljeni skleniti z «gospodarji« hiše?

OPREMA DOMA

Svetla hiša za odlično počutje

Avtor: Revija Pri nas doma | 24.1.2010
image

Življenje v veliki podeželski hiši zna biti za mlade starše utrujajoče.

OPREMA DOMA

Hitra prenova doma za malo denarja

Avtor: Dunja Strašek | 24.1.2010
image

Prenova stanovanja je običajno precej draga zadeva ter zahteva dosti truda in denarja. A ni vselej nujno, da si izpraznite žepe ali porabite vso svojo energijo. za prenovo doma brez finančnega zloma se lahko brezskrbno lotite prenove.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Pismo Eko Vile - Zrak

Avtor: Nina Sadovsky Rainer in Nika Ogorevc | 24.1.2010
image

Na majhni jasi na robu gozda stoji majhna hiša, zbita iz lesa in gline, z majhnimi okni in okrašena s pisanimi rožami. V njej že stoletja prebiva prijazna eko vila.

OZNAKE:
STRAN 1 OD 1

Tako izgledajo sobice slavnih otrok!
Kako so otroške sobe opremili Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Cristiano Ronaldo in Jamie Oliver? Preveri v članku...
Nakup nepremičnine s pomočjo lizinga
Ostati večni ujetnik najemništva v tujem stanovanju ali si kupiti lastnega? To je najpogostejše vprašanje mladih. Dolgor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?