|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAKUP DOMA

Kje lahko kupite hišo za 50.000 evrov?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.2.2022
image

V okviru projekta Hiša za mlade družine, naj bi v naslednjih nekaj letih za mlade družine in pare zgradili hiše za 50.000 evrov. Nekatere občine so že napovedala gradnjo takšnih hiš, ki bi si jih lahko privoščili tudi mladi.

ZAVAROVANJE

Poceni zavarovanje doma lahko drago stane!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.10.2012
image

Zavarovanje doma potrebuje vsak lastnik nepremičnine. Škode, ki ob nesrečnih slučajih nastanejo na hiši, stanovanju in stanovanjski opremi, so lahko zelo visoke, potrošnik pa jih brez ustreznega zavarovanja le s težavo krije sam.

STRAN 1 OD 1

Pranje perila - varčno in okolju prijazno
V večini gospodinjstev kemikalije uporabljamo prepogosto in v prevelikih količinah. Tudi pri pranju perila. Na trgu so r...
Kje lahko kupite hišo za 50.000 evrov?
V okviru projekta Hiša za mlade družine, naj bi v naslednjih nekaj letih za mlade družine in pare zgradili hiše za 50.00...