|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Ustvarjajmo za dan žena!

Avtor: Barbara Špacapan | 5.3.2024
image

Marec je mesec, ko se začne prebujati pomlad ter s tem narava. Želja po cvetoči pomladi in rožicah narašča, zato si jih lahko naredimo tudi sami. Medtem ko smo februarja lahko ustvarjali za valentinovo in pust, je sedaj čas za mamice in babice.

image

Bronhialna astma ali naduha je ena izmed najpogostejših kroničnih bolezni dihal, pri kateri se ponavljajo napadi težkega dihanja, spremljani z značilnim piskanjem, ki so si po jakosti različni.

MATERINSTVO

Lepo je biti mama

Avtor: Helena Mlakar | 25.3.2022
image

Tako majhna beseda, pa hkrati tako velika. Toliko ljubezni se skriva v njej, tudi strahov, poguma, veselja. In sanj. Za vsakega posebej, za vse enako ...

image

Kaj pripraviti, da bodo otroci na praznovanju rojstnega dne jedli in pojedli? Na srečo obstaja nekaj jedi, ki jih večina otrok rada poje in z njimi ne morete zgrešiti. Nekaj idej najdete v nadaljevanju.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Lenovo doniral Društvu za avtizem DAN

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.9.2013
image

Društvo za avtizem Dan je le še ena od organizacij, ki jih v Sloveniji nujno potrebujemo. Prek društva DAN lahko starši otrok z avtizmom dobijo strokovnega sogovornika, možnosti diagnostike in drugo.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Dan družin

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2013
image

15. maja je mednarodni dan družin. Praznovanje je uvedla Generalna skupščina Združenih narodov leta 1993. Letošnje geslo je Spodbujanje družbenega vključevanja in medgeneracijske solidarnosti.

NEGA IN ZDRAVJE

Svetovni dan astme - 7. maj 2013

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.5.2013
image

Astma je najbolj pogosta kronična bolezen otrok v državah z zahodnim načinom življenja. Prizadene do 5 odstotkov starejših in 10 – 20 odstotkov otrok po svetu.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Hoja za vodo

Avtor: P.L. | 22.3.2013
image

Ste vedeli, da v povprečju vsak Slovenec porabi dnevno 117 litrov vode? In, če bi se morali ponjo odpraviti peš? Voda, ne posvečamo ji dovolj pozornosti. Ko boste prebrali intervju, boste morda gledali nanjo drugače …

KUHARAJAMO

Mamica, hvala!

Avtor: Slonček Fala | 21.3.2013
image

Slonček Fala se pridružujem vsem, ki so v teh dneh razmišljajo, kako se zahvaliti dragim mamam in mamicam za njihovo brezmejno ljubezen in požrtvovalnost.

PREHRANA OTROKA

Ideje za rojstnodnevne prigrizke

Avtor: Helena Mlakar | 11.4.2012
image

Otroci obožujejo rojstnodnevno zabavo, sploh, če lahko nanjo povabijo svoje prijatelje. Starši pa se ubadamo s tem, kaj bomo postregli, kaj bo šlo otrokom najbolj v slast. Ponujamo nekaj idej.

STRAN 1 OD 2

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
10 idej za zabavo s kartonskimi škatlami
photo
Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najbol...