|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Ustvarjajmo za dan žena!

Avtor: Barbara Špacapan | 5.3.2024
image

Marec je mesec, ko se začne prebujati pomlad ter s tem narava. Želja po cvetoči pomladi in rožicah narašča, zato si jih lahko naredimo tudi sami. Medtem ko smo februarja lahko ustvarjali za valentinovo in pust, je sedaj čas za mamice in babice.

image

Kot starši pogosto pozabimo, da je spodbujanje radovednosti, vedoželjnosti in ustvarjalnosti od zgodnjega otroštva ključno za polno in zadovoljno življenje v kasnejših letih.

KUHARAJAMO

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček se je zaključila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.2.2024
image

V januarju in februarju ste objavili fotografije svojih odličnih pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. Preverite, kdo dobi bon agencije Sonček in kako so se otroci zabavali ob peki.

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

NAREDIMO SAMI

Ustvarjajmo srčke za valentinovo

Avtor: Barbara Špacapan | 14.2.2024
image

Prihaja najbolj srčkast dan v letu, valentinovo! In ker se imamo radi, je ta dan odlična priložnost, da za svojo ljubljeno osebo nekaj naredimo in to najbolje kar s pomočjo otroka. Potrebujemo le nekaj osnovnega materiala, domišljijo in dobro voljo.

NAREDIMO SAMI

7 top idej za družinsko valentinovo

Avtor: Sara Jamnik, www.vpricakovanju.si | 8.2.2024
image

Morda družinsko valentinovo ni tako idilično in romantično, je pa lahko zelooo simpatično. Tukaj je nekaj idej, kako popestriti ta dan in ga z malenkostmi polepšati svojim bližnjim, brez da bi zato morali kupovati darila.

PROSTI ČAS

Ustvarjanje je v predšolskem obdobju izrednega pomena

Avtor: Polona Kovačič Bebler, akad. rest., lik. ped. | 11.1.2024
image

Otrokovo skrbno načrtovanje umetniških del in sama izdelava v mejah svojih zalog, lahko postavita njegove zgodnje temelje za poznejše življenje, delo v šoli, službi.

NAREDIMO SAMI

Novoletni okraski: Božički iz žličk

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2023
image

Poglejte si simpatično in preprosto idejo za okraske, ki jih lahko obesite na novoletno smrečico. Zelo preprosto, poceni in super izpade.

NAREDIMO SAMI

Novoletni okraski: Jelenčki iz storžev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

Okrasite svojo novoletno smrečico z naravnimi okraski. Tukaj boste našli preprosto idejo za jelenčke, narejene iz storžev.

image

Če načrtujete praznično okraševanje doma, si lahko veliko stvari izdelate kar sami oziroma še bolje, s pomočjo otrok. V članku boste naši enostavno idejo za praznično svečo, ki je lahko tudi čudovito darilo za vaše najbližje.

STRAN 1 OD 9

Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...