|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAREDIMO SAMI

Velikonočni zajček iz kavne embalaže

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.4.2023
image

Otroci radi ustvarjajo, še raje, kadar je to v objemu družine. V času velikonočnih praznikov jim posvetite čas in skupaj ustvarite velikonočnega zajčka iz kavne embalaže.

UČENJE IN IGRA

Kako otroka (na)učiti skrbeti za žival?

Avtor: Helena Primic | 12.11.2020
image

Zelo je pomembno, da otroku zaupate tista opravila skrbi za domačo žival, ki jih je razvojno že sposoben prevzeti. Katere so to glede na otrokovo starost, preverite v članku!

BLOGERJI

BLOG: Ljubezen se ne črkuje... Ljubezen se občuti.

Avtor: Ksenija Vesenjak Kutlačić | 24.11.2019
image

Ali ste kdaj pomislili, da v resničnem življenju vse te živali, ki smo jih k sebi stiskali kot otroci, v večini niso nikoli deležne niti pol toliko človeške nežnosti in ljubezni kot njihovi plišasti prijatelji?

AKTUALNO

Odpoklic: Plišasti zajček

Avtor: M.H. | 17.4.2012
image

Na spletnih straneh Zveze potrošnikov Slovenije opozarjajo o nevarnosti plišastega zajčka, katerega deli lahko povzročijo zadušitev ali poškodbo pri otroku.

RAZGLEDNICE

Nepričakovani obisk - Zajček praznuje

Avtor: Vrtec Slovenj Gradec | 24.1.2010
image

Enota Podgorje, vzgojiteljica Irena Pijovnik

RAZGLEDNICE

Zajček Sparky je obiskal naš vrtec

Avtor: Vrtec Hrastnik, OE Dolinica | 24.1.2010
image

Vrtec Hrastnik, OE Dolinca, oddelek »Zajčki«, vzgojiteljica Tatjana Avsenak

STRAN 1 OD 1

Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...