|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Imate včasih občutek, da bolj ko se na nekoga navežete in z njim poglobite odnos, težje najdete pravo darilo?

DRUŽINA

Novoletno darilo za vašega malčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.12.2023
image

Naj bo letos novoletno darilce za otroka zabavno, poučno in čisto po okusu vašega malčka. Paket, ki mu boste dali osebno noto, vas bo manj stal, nikakor pa ne pretiravajte s sladkarijami, ampak tudi brez njih ne gre.

image

Če načrtujete praznično okraševanje doma, si lahko veliko stvari izdelate kar sami oziroma še bolje, s pomočjo otrok. V članku boste naši enostavno idejo za praznično svečo, ki je lahko tudi čudovito darilo za vaše najbližje.

ODNOSI V DRUŽINI

Kako izbrati "pravo" darilo?

Avtor: Helena Primic | 14.12.2023
image

Naj Božiček uboga otrokove želje ali ne? Kaj pa, če bo otrok razočaran nad našo "pametnejšo" izbiro? Kako izbrati darilo, da bomo vsi ok in kaj storiti, ko je zaradi daril med nami slaba volja? Se ji sploh lahko izognemo?

VZGOJA IN RAZVOJ

Kakšna darila so za otroka škodljiva?

Avtor: Helena Primic | 1.12.2023
image

Ali lahko otroku z decembrskim darilom škodimo oziroma mu sporočamo nekaj, česar v resnici ne želimo? Preverite tipične pasti, v katere se starši pogosto nevede ujamemo.

VZGOJA IN RAZVOJ

Rojstni dan "petka"

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.6.2023
image

V tujini postajajo vedno bolj popularni t.i. "fiver party" oziroma grobo prevedeno "petka zabava". Ta način naj bi ob praznovanju rojstnih dni pomenil precej manj stresa za povabljene.

VSE O VRTCIH

9 idej za darila za vzgojiteljice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.5.2023
image

Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.

MATERINSTVO

Ideje za nepozaben materinski dan

Avtor: Sara Jamnik, www.vpricakovanju.si | 19.3.2023
image

Prihaja dan, dan posebnih vezi, ki jih je nemogoče pretrgati. MATERINSKI DAN! To je dan posebnih žensk, močnih, čustvenih, razigranih, utrujenih, neprespanih, a popolnih. To je dan za nas, MAMICE.

AKTUALNO

TOP praznična darila za nosečnice, mamice in otroke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.12.2022
image

Obdarovanje bližnjih daje decembru poseben čar in če še vedno nimate prave ideje, kaj podariti nosečnici, mamici ali njenemu dojenčku oziroma otroku, potem obvezno preberite tole.

DRUŽINA

VIDEO: So igrače res največje želje otrok?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.12.2022
image

Čeprav gre za reklamni video, nosi izjemno pomembno sporočilo za vse starše. Poglejte si ga še preden se boste odpravili po božičnih nakupih! Morda pa letos Božiček oz. Dedek Mraz prineseta ...

STRAN 1 OD 11

Ženske pametne telefone bolje izkoristijo!
Huaweijev poletni barometer je pokazal, da moški pametni telefon uporabljajo na manj sofisticiran način, medtem ko žensk...
Movember: Z brki proti moškim boleznim
photo
Z namenom osveščanja o moških boleznih se november že tradicionalno preimenuje v movember. Ta mesec je namreč posvečen b...