|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPOLNOST

Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega niste načrtovali

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.3.2024
image

Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v vodi, uporabo lubrikanta ... Ne verjamete? To so res nenavadni načini, s katerimi so ženske zanosile ne da bi to pričakovale.

UČENJE IN IGRA

7 idej za darila, ki bodo vašega malčka navdušila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.12.2023
image

Iščete idejo za obdaritev otroka? Preverite, katerih je tistih sedem pravljičnih daril, ki se jih bo vaš otrok zagotovo razveselil.

OČKA BOM!

Kako bodočemu očku razkriti veselo novico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.5.2023
image

Preverite osem romantičnih in zabavnih idej, kako partnerju razkriti, da ste noseči. Tudi, če ne gre za prvo nosečnost, je presenečenje lahko posebno in nepozabno.

PROSTI ČAS

Kako presenetiti otroka za rojstni dan?

Avtor: Monika Brilly | 2.5.2021
image

Ker smo že kar nekaj časa omejeni na naš dom in ker otroci že drugič preživljajo svoj rojstni dan v času epidemije, smo pripravili nekaj predlogov, kako otroku polepšati njegov posebni dan.

ARHIV

Darilni paket za otroka (3-7 let) - februar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2020
image

NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj smo skrbno zavili darila, ki bodo razveselila vsakega malčka. Poglejte, kaj je v njem ta mesec in se PRIJAVITE za svojega!

ARHIV

Darilni paket za otroka - januar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.1.2020
image

NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj smo skrbno zavili darila, ki bodo razveselila vsakega malčka. Poglejte, kaj je v njem ta mesec in se PRIJAVITE za svojega!

ARHIV

Darilni paket za enoletnike - januar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.1.2020
image

Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v januarskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril lahko sodelujete v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!

ARHIV

Darilni paket za enoletnike - december 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.11.2019
image

Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v prazničnih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril lahko sodelujete v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!

ARHIV

Darilni paket za enoletnike - november 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.11.2019
image

Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v novembrskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril lahko sodelujete v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!

ARHIV

Darilni paket za enoletnike - oktober 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.10.2019
image

Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril lahko sodelujete v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!

STRAN 1 OD 4

Ko odnos med odraslo hčerko in mamo boli
"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena a...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...