|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket za otroka - januar 2020

Uredništvo Ringaraja.net, 9.1.2020
NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj smo skrbno zavili darila, ki bodo razveselila vsakega malčka. Poglejte, kaj je v njem ta mesec in se PRIJAVITE za svojega!

image
Preverite nov paket za daril za vašega otroka!
/11


Veselje na otrokovem obrazu, ko mu poštar na dom prinese paket z njegovim imenom je neprecenljivo. Na Ringaraji vam pomagamo narisati prav takšen nasmeh na lička vašega otroka z darilnim paketom, skrbno pripravljenim zanj. Darilni paket za otroka je namenjen otroku med 3. in 7. letom starosti. Vsak mesec s pomočjo sponzorjev s paketom daril razveselimo 5 otrok.

 

Pokukajte, kaj smo skupaj s pokrovitelji zavili v nov darilni paketi ta mesec in ne odlašajte s prijavo. 


Kako lahko sodelujem?

paket za Ringarajine otroke se lahko prijavite starši, katerih malček ima vsaj 3 leta pa vse do starosti 7 let. Prijavo lahko oddate prek tega elektronskega obrazca, kjer samo vpišete svoje podatke in nam zaupate otrokov rojstni datum.

 

Otroka lahko prijavite kadarkoli v tej starosti, brez omejitev in če ne boste uspešni v prvo, lahko svojo srečo poskusite tudi večkrat.


prijava

 

VSEBINA DARILNEGA PAKETA ZA OTROKA

 

5x DARILNI BON za pižamico po izbiri

Dober spanec je za otroke izjemno pomemben,  zato pri izbiri pižam pazimo, da so te mehke, pralne in iz naravnih vlaken. Take so otroške pižame MANA in koža v njih dobro diha. Odlikujejo jih lepe barve in potiski. Izbirajte med velikostmi od malčka do najstnika.

 

Več si preberi TUKAJ >>>

 

mana

 

 

5x FloradixKindervital multivitaminski TONIK S KALCIJEM

FloradixKindervital vsebuje 9 vitaminov in kalcij. Vitamini B6, B12 in C imajo v odrasli dobi vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin D in kalcij pa sta potrebna za normalno rast in razvoj kosti otrok. Priporočljiv tudi za neješče otroke.

 

Več si preberi TUKAJ >>>


dr.gorkic

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

prijava


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagrajenci darilnih paketov v JANUARJU 2021
Rezultati žreba - JANUARSKI Ringarajini darilni paketi
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paket za nosečke - februar 2020
Pri Ringaraji obdarujemo vse leto, tudi bodoče mamice s trebuščkom. Februarske darilne pakete smo napolnili z NOVIMI upo...
Darilni paket za enoletnike - januar 2020
Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v januarskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?