|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O ŠOLAH

Podari malico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.9.2023
image

Posledice poplav so razsežne in so družinam povzročile ogromno stisko. Te nesreče ne prizadenejo le zgradb, temveč tudi srca naših otrok.

AKTUALNO

P&G in Tuš podarjata 6.200 malic

Avtor: S. M. | 28.1.2016
image

Da bi zagotovili enakopravne pogoje izobrazbe za vse otroke in s tem njihovo svetlejšo prihodnost, bodo blagovne znamke P&G in podjetje Tuš v okviru projekta podariMalico omogočili 6.200 malic učencem in dijakom, ki to pomoč potrebujejo.

VSE O ŠOLAH

Projekt: podariMalico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2013
image

Projekt podariMalico, je dobrodelni projekt, namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Dobrodelni projekt je zastavila ekipa eAsistenta v sodelovanju z dobrodelno ustanovo Danu filantropija.

STRAN 1 OD 1

Ko otrok raste, z njim tudi mi in naše sku...
photo
Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varn...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?