|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Podari malico in pomagaj družinam, ki so jih prizadele poplave

Uredništvo Ringaraja.net, 19.9.2023
Posledice poplav so razsežne in so družinam povzročile ogromno stisko. Te nesreče ne prizadenejo le zgradb, temveč tudi srca naših otrok.

image
Podari malico in pomagaj družinam, ki so jih prizadele poplave. (Foto: Freepik.com)
/11


Vsem nam je še posebej težko, ko se spomnimo, kako so poplave uničevale naša mesta in domove, s katerimi niso prizadele le zgradb, temveč tudi srca naših otrok.

Velikodušni in srčni Slovenci smo zopet dokazali, da znamo v tako težkih situacijah stopiti skupaj in pomagati sočloveku.

 

Pomoč pri nakupu šolskih potrebščin

Žal pa bo sanacija posledic dolgotrajna in bo pomoč v tako kratkem času težko zajela vsa področja in osebe, ki so pomoči potrebne. Še posebej otroke socialno šibkih družin in prizadetih v poplavah, ki jim bodo starši težko zagotovili nakup šolskih potrebščin. Zato se na vas obračamo s prošnjo za podporo v obliki donacije za pomoč otrokom socialno šibkih družin in prizadetih v poplavah, da bi jim olajšali vstop v novo šolsko leto.

 

Vaša podpora bo olajšala nakup šolskih potrebščin ter tako staršem in otrokom prinesla upanje za lepši začetek novega šolskega leta.
Zato vas vabimo k podpori v obliki donacije, da skupaj ustvarimo mavrico upanja za naše otroke, ki so utrpeli posledice poplav.

 

Pomoč jim lahko nudite preko dobrodelnega projekta podariMalico, s čimer že od leta 2013 pomagamo učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Projekt je bil zasnovan za pomoč pri nakupu šolskega obroka, kjer se je v zadnjih letih naredil precejšen napredek pri pomoči potrebnim. Žal pa je še veliko socialno ogroženih družin, ki si ne morejo privoščiti nakupa šolskih potrebščin in financirati šolskih aktivnosti, kar jim želimo s projektom olajšati.

 

Projekt podariMalico temelji na štirih obljubah:

- Transparentnost: donacija se lahko nameni točno določeni šoli ali na skupen račun.

- Hitrost: zbrana sredstva se nakažejo neposredno na šolske sklade že naslednji mesec.

- Učinkovitost: znesek donacije je v celoti uporabljen za pomoč otrokom.

- Neprekinjenost: je stalna aktivnost za pomoč otrokom.

 

Ker je september, čas vrnitve v šolske klopi, tik pred vrati, bomo zelo cenili vašo hitro odzivnost.

Vaša podpora bo olajšala nakup šolskih potrebščin ter tako staršem in otrokom prinesla upanje za lepši začetek novega šolskega leta. Zato vas vabimo k podpori v obliki donacije, da skupaj ustvarimo mavrico upanja za naše otroke, ki so utrpeli posledice poplav.

 

Preveri, kako lahko pomagaš >>TUKAJ<<.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
7
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
6
6 značilnosti otrok, rojenih avgusta
Če imate otroka, rojenega v zadnjem vročem mesecu, veste, da so to posebni ljudje. Imajo izjemno karizmo, a so hkrati pr...
5
Zakaj so mame vedno jezne?
Jeza ... Čutiš, da napreduje od stopal gor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in med pobiranjem perila si se skoraj s...
5



Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zakaj bi morali otroci pri računanju upora...
Preprečevanje učencem uporabe prstov med računanjem, bi lahko bilo podobno ustavitvi njihovega matematičnega razvoja, gl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?