|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Zabavna družinska pomladna generalka

Avtor: Helena Primic | 15.3.2024
image

Otroci veliko težje dlje časa ohranijo pozornost na enem opravilu, še posebno, če gre za nezabavno početje. Zato pospravljanje spremenite v čarobno potovanje, iskanje skritega zaklada, ustvarjanje začarane dežele in podobno.

OSNOVA NEGA

Kopanje dojenčka v hladnem delu leta

Avtor: Petra Logar | 28.12.2023
image

Kolikokrat je potrebno novorojenčka oziroma dojenčka okopati v teh hladnih mesecih in kako naj kopanje poteka, da se ne bo prehladil?

OSNOVA NEGA

Nega nohtov pri dojenčku

Avtor: Helena Mlakar | 17.11.2023
image

Nekateri novorojenčki se že rodijo z dolgimi nohti na rokah in nogah. In marsikatero mamico je strah, kako naj mu jih postriže. Preberite si nasvete o negi nohtov pri dojenčku.

ZDRAVJE IN NEGA

Pravilno čiščenje igračk za kopanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.9.2023
image

Kako boste pravilno očistili igračke za kopanje? Narediti morate samo eno stvar, da se v njih ne bo razrasla plesen.

OSNOVA NEGA

Vneta ritka pri dojenčku

Avtor: Helena Mlakar | 7.6.2023
image

Zakaj včasih pride do vnetja ritke že pri novorojenčku? Kako mu pomagati? S čim mazati razdraženo kožo in kdaj je potreben obisk zdravnika? Preberite si nasvete.

image

Ženski menstrualni ciklus ima štiri glavne faze oziroma ženske arhetipe ali vzorce energije, ki pomembno vplivajo na življenje vsake ženske - Devica, Mati, Čarovnica oz. Divja ženska in Modra ženska.

OSNOVA NEGA

Prva zobna ščetka in nega zob

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 20.3.2023
image

Dojenčkova, oziroma otrokova, usta so majhna, zato je za nego otrokovih zobkov potrebno uporabljati ustrezne pripomočke. Kakšna naj bo otrokova prva zobna ščetka? Ali je zobna pasta sploh potrebna?

NAREDIMO SAMI

VIDEO: Enostavno čiščenje vodnih igrač

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2022
image

Vodne igračke so super za bolj zabavno kopanje, ampak so lahko hkrati tudi leglo umazanije in celo plesni, ki je zdravju nevarna. Če jih tudi vaš malček obožuje, vam predstavljamo učinkovit način, da jih očistite.

DOM

Trik za enostavno čiščenje madežev z otrokovih oblačil

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.10.2022
image

Najbrž ni družine z otroki, v kateri ne bi bilo treba izvajati vse mogoče vragolije, da bi se znebili trdovratnih madežev z oblačil. Zato vas bo tale nasvet mamice, ki ga je delila na družabnem omrežju zagotovo navdušil.

OSNOVA NEGA

VIDEO: Čiščenje noska pri otroku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.10.2022
image

Sluz, ki se nabira v nosu otežuje dihanje, vpliva na kakovost spanja in hranjenja ter povzroča splošno slabo počutje. Če je otrokov nos zamašen, je potrebno sluz ali sekret odstraniti.

STRAN 1 OD 3

Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...