|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OSNOVA NEGA

VIDEO: Najboljši način za previjanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Preverite, kakšna je najboljša tehnika previjanja novorojenčka in dojenčka do šestega meseca starosti. Tega način zagotovo še niste poznali!

OČKA BOM!

FOTO: Ideje za doma izdelano previjalno mizo

Avtor: Helena Primic | 8.9.2023
image

Previjalna miza lahko nastane iz skorajda vsakega predalnika. Na predalnik položite previjalno podlogo ali nekaj mehkega in previjalna miza s praktičnimi predali za pleničke, kremice ter oblačila je tu.

NEGA IN ZDRAVJE

Čudne reči v dojenčkovem blatu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.5.2023
image

Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so zelo logični in nič nevarni!

OSNOVA NEGA

Nega dojenčka: Kako spodbuditi očeta?

Avtor: Helena Primic | 1.11.2022
image

Če si zares želite, da se bo oče polno vključil v nego dojenčka, se morate že kar takoj na začetku sprijazniti, da bo vse z dojenčkom pač počel drugače. Po očetovo. Po moško.

NASVETI ZA OČKE

Drečka oziroma rokavica za brisanje ritke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.5.2022
image

Ste že slišali za drečko? To je nov izraz za vrečko za pobiranje pasjih iztrebkov, drekcev. Kako bi lahko rekli tej novosti: rokavici za brisanje otroške ritke? Drekavica? Vsekakor bi prišla prav marsikateremu očku, pa tudi mamici.

image

September je v prodajalnah dm po vsej Sloveniji potekal v znamenju dobrodelnosti, saj je v okviru projekta Ustvarjamo spomine nakup kateregakoli izdelka Pampers omogočil donacijo ene pleničke organizaciji Anina zvezdica.

image

V Franciji so našli sledove nevarnih kemičnih substanc, med drugim rakotvornega herbicida glifosata in škodljivih sintetičnih dišav, poročajo v spletnem Dnevniku.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

VIDEO: Kako izbrati pralne plenice?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.11.2018
image

Odločitev za pralne plenice je dobra odločitev tako za okolje in vašo denarnico, kot tudi za zdravo ritko vašega dojenčka. Toda katere izbrati?

image

Ob svetovnem tednu dojenja bo dojenje na javnih mestih poleg festivala Dojiva.se podprla tudi prva klopca za dojenje in previjanje pri nas, ki jo bo podjetje Apollo v tem in prihodnjem letu postavilo na več lokacijah po Sloveniji.

OSNOVA NEGA

VIDEO: Kako zamenjati plenico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.7.2015
image

Če vas skrbi, da vam menjanje pleničke ne bo šlo ali imate pri previjanju še vedno težave, potem si poglejte ta video.

STRAN 1 OD 3

Vodene koze ali norice: kako otroku pomagati
Preverite, kako dojenčku ali otroku pomagati (o)lajšati srbenje in pospešiti celjenje mehurčkov oziroma kože na povsem n...
Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehladna obolenja, poleg teg...